Keystone logo
RANEPA- Institute of Business Studies (IBS) MBA ruso-franceză Grenoble Ecole de Management (GEM)
RANEPA- Institute of Business Studies (IBS)

MBA ruso-franceză Grenoble Ecole de Management (GEM)

Moscow, Rusia

21 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 15.450 *

În campus

* + 275 000 de ruble

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Apply online here

About program

Pentru manageri tineri și ambițioși

Institutul de Studii de Afaceri de la Academia Prezidențială Rusă (RANEPA) și Grenoble Ecole de Management prezintă un program comun de MBA ruso-francez.

42377_image5.jpg

Prestigioasa si avantajoasa

Alăturându-se la MBA GEM/IBS-M, participanții obțin oportunitatea unică de a finaliza programul GEM MBA și Master în Management al IBS-M la RANEPA și de a obține două diplome:

 • Diploma de MBA (Grenoble Ecole de Management)
 • Diploma de învățământ superior de stat a Federației Ruse cu acordarea gradului de „Maestru în management”.

Programul este recomandat managerilor tineri și ambițioși ai companiilor internaționale și rusești, care sunt interesați să primească diploma internațională de MBA a prestigioasei școli europene de afaceri și care urmăresc o creștere serioasă a carierei.

Standardul european al educației în afaceri

 • Grenoble Ecole de Management are toate cele trei acreditări internaționale de top: AACSB, EQUIS, AMBA (Triple Crown Accredited). În clasamentul European Business School Rankings 2021, programul MBA al GEM ocupă locul 36.
 • Partener rus al GEM, Institutul de Studii de Afaceri de la RANEPA este un lider al educației în afaceri din Rusia, cu mulți ani de experiență în cooperare internațională la nivel de MBA.

Echipa internațională de profesori cu experiență

 • Profesori de GEM,
 • cei mai buni profesori ai IBS-M RANEPA și consultanți ruși de top, acreditați de GEM

Format flexibil de cursuri pentru managerii ocupați

 • Modulele sunt organizate de 1-2 ori pe lună (2-4 zile într-o formă de „weekend”). Cursurile sunt predate în noua locație IBS-M – centrul istoric al Moscovei – Prechistenskaya naberezhnaya, 11.

Doi ani de MBA GEM/IBS-M oferă participanților o oportunitate:

 • Să studieze un sistem divers și echilibrat de discipline de afaceri, să dobândească abilități financiare și analitice puternice, cunoștințe în domeniul marketingului, comportamentului organizațional și dezvoltării personale și, de asemenea, să analizeze problemele moderne de management în economie și geopolitică
 • Pentru a dezvolta abilități manageriale și încredere: în timpul fiecărei ore, studiu de caz și discuție, vi se cere nu numai să studiați conducerea, ci și să o implementați în practică
 • Pentru a comunica permanent cu echipa internațională de profesori străluciți și profesioniști în afaceri la clasă, precum și în timpul lucrului la Proiectul dvs. de master final
 • A te îmbogăți prin împărtășirea cunoștințelor și experienței cu colegii tăi talentați, a reprezentat varietatea de credințe și medii; vă ajută, de asemenea, să vă extindeți rețelele de afaceri, în timpul cursurilor de bază din Moscova și al specializărilor în campusurile din Grenoble sau Berlin - sunt incluși participanții europeni ai programului GEM MBA din alte campusuri.
 • Fii absorbit de atmosfera grozavă a unui MBA internațional care te pregătește pentru provocările din orice domeniu de afaceri pe care îl vei alege ulterior.

Admitere

Acreditări

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare