Keystone logo
Real Madrid Graduate School – Universidad Europea Masterat privat Executive MBA în Managementul Sportului - Online
Real Madrid Graduate School – Universidad Europea

Masterat privat Executive MBA în Managementul Sportului - Online

11 Months

Engleză, Spaniolă

La zi

Request application deadline

28 Oct 2024

Request tuition fees

Învățământ la Distanță

Introducere

Masteratul privat Executive MBA în Managementul Sportului este un program considerat cel mai bun MBA specializat în managementul sportului pentru anul 2024, conform Mundo Posgrado. În plus, este clasat printre primele 20 de programe de masterat, conform clasamentului ziarului El Mundo.

Cu Masteratul privat Executive MBA în Managementul Sportului, veți dobândi pregătirea și abilitățile necesare pentru a vă îmbunătăți profilul profesional și pentru a ieși în evidență atunci când concurați pentru locuri de muncă în domeniul afacerilor din sectorul sportiv. Veți deveni un expert în toate domeniile sportului, de la marketing până la managementul și operarea facilităților sportive.

Învățați online de la profesioniști și directori ai unor organizații sportive internaționale de prestigiu. Veți dobândi o cunoaștere aprofundată a industriei sportive și o perspectivă globală asupra diferitelor modele de management sportiv existente.

Experimentați Real Madrid. Bucurați-vă de experiențe exclusive cu Real Madrid CF, inclusiv de "Săptămâna Albă", o conferință unică de o săptămână la care participă sportivi de elită, actuali și foști fotbaliști de la Real Madrid și experți din industria sportivă globală.

În plus, pe parcursul anului universitar, vor fi organizate excursii internaționale, din care va trebui să alegeți una: Madrid, Londra sau New York. Aceste călătorii vor fi esențiale pentru a vă îmbogăți și a vă lărgi perspectiva cu diferite modele de management.

De ce studiați acest program?

70% Studenți internaționali

Studenți internaționali pentru o experiență de învățare multiculturală.

Top 10 MBA-uri în managementul sportului în Europa

Ales ca fiind unul dintre primele zece MBA-uri din Europa, conform SportBusiness Postgraduate Ranking 2021.

20 Top 20 MBA-uri în managementul sportului la nivel mondial

Ales ca fiind unul dintre cele mai bune 20 de MBA-uri la nivel mondial, conform SportBusiness Postgraduate Ranking 2021.

Rețele

Veți avea ocazia să participați la evenimente sportive exclusiviste, unde veți putea interacționa cu cei mai buni profesioniști și directori din industria sportului.

Specializare în management sportiv

Acest MBA online se adresează tuturor profesioniștilor din sectorul sportiv care doresc să obțină o perspectivă globală asupra modelelor internaționale de management sportiv.

Profesioniști de club

Executivi de la Real Madrid C. F. colaborează la MBA în Managementul Sportului, ceea ce vă permite să dobândiți o cunoaștere mai profundă a acestei industrii.

Real Madrid Graduate School

Veți fi instruit într-un mediu exclusivist care vă va permite să vă dezvoltați profesional și să vă avansați în carieră prin dezvoltarea unui profil competitiv în sectorul de afaceri.

Studenți ideali

Admitere

Curriculum

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări