Keystone logo
© BIMM University
Regent College London

Regent College London

Regent College London

Introducere

Regent College London este o instituție de învățământ superior distinsă situată în inima vibrantă a Londrei, Regatul Unit. Renumit pentru diversele sale programe academice, oferă o gamă largă de cursuri universitare și postuniversitare în discipline precum afaceri, informatică, sănătate și asistență socială. Cu un angajament față de excelența academică și un mediu multicultural, Regent College London oferă studenților o educație de clasă mondială care le echipează cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a prospera în domeniile alese de ei. Explorați oportunitățile și experiențele pe care le oferă Regent College London și porniți într-o călătorie de creștere academică și personală într-unul dintre cele mai dinamice orașe din lume.

Suntem o comunitate diversă, activă în promovarea învățării și educației, cu peste 20 de ani de succes în învățământul superior din Marea Britanie. Salutăm studenți din toate mediile și promovăm un mediu favorabil, incluziv și o cultură pozitivă.

Aflați mai multe despre disciplinele noastre și despre cursurile pe care le oferim.

 • Afaceri și întreprinderi
 • Inginerie și calculatoare
 • Știința sănătății și sportului
 • Lege

Studiu flexibil pentru a se potrivi stilului tău de viață

Viața modernă este ocupată și solicitantă. Credem că studiul flexibil, adaptat este o bază pentru educația contemporană. Acesta este motivul pentru care oferim:

 • cursuri de zi, de seară și de weekend
 • mai multe locații de studiu din Londra
 • sesiuni de dezvoltare a studenților pentru a vă îmbunătăți dezvoltarea personală și profesională
 • Gândirea în caracter; o suită de programe de învățare transformaționale gratuite

Punând experiența studenților pe primul loc

Regent oferă o experiență studențească unică, distinsă de orice altă universitate. Acest lucru se caracterizează printr-o predare excelentă, o cultură pozitivă și un sprijin de neegalat pentru studenți. Studenții noștri sunt de acord, oferindu-ne o evaluare de 93% pentru satisfacția generală în cel mai recent sondaj național pentru studenți (NSS).

Istorie și viziune

Regent College London a fost înființat în 2010 ca parte a Regent Group, o afacere de educație, formare și management al investițiilor fondată de familia Pankaj. Împărtășim o istorie bogată și de succes în educație, caracterizată prin campusuri compacte, clase mici, concentrate și suport de neegalat.

Colegiul s-a deschis inițial în Wembley, oferind diplome naționale superioare BTEC și oferind studenților rute alternative de progres în învățământul superior. În 2013, am deschis accesul publicului pentru a reflecta angajamentul nostru de a extinde accesul și participarea. De atunci, oferim o serie de programe de afaceri HND validate de Pearson. De asemenea, ne-am extins oferta de învățământ superior, lucrând cu o colecție de parteneri universitari pentru a oferi rute pentru anul de fundație, diplome de fundație, diplome de licență, diplome suplimentare și diplome de master.

Ca colegiu, am atins multe obiective, cum ar fi un rezultat pozitiv pentru QAA Higher Education Review, rezultate excelente la National Student Survey, deschiderea a cinci locații de campus în Londra și, bineînțeles, ajutarea studenților noștri să-și atingă obiectivele și aspirațiile de-a lungul vieții.

Viziunea noastra

Viziunea noastră este să fim prima universitate britanică cu adevărat activată de tehnologie din Marea Britanie, cu un brand global și un campus din 2025 până în 2030. Ne propunem să oferim cursanților din întreaga lume o educație și o experiență studenților remarcabile.

Admitere

Cerințe de intrare pentru studenții din țară și din UE

Comunitatea Regent este deschisă și primitoare studenților din întreaga lume. Dacă sunteți student acasă, puteți găsi cerințele de intrare pe paginile noastre de curs. Pentru studenții din UE, găsiți țara dvs. din lista de mai jos, pentru a afla mai multe despre cerințele specifice de intrare în țara dvs.

După plecarea Regatului Unit din UE, guvernul Regatului Unit a anunțat pe 23 iunie 2020 că cetățenii UE, alți cetățeni ai SEE și elvețieni nu vor mai fi eligibili pentru statutul de taxă la domiciliu și nici sprijin financiar pentru studenți de licență, postuniversitare și avansate de la Student Finance England pentru cursuri. începând cu anul universitar 2021/22 și ulterior.

Această modificare nu se aplică cetățenilor irlandezi care locuiesc în Regatul Unit sau Irlanda, al căror drept de a studia și de a accesa beneficii și servicii va fi păstrat pe o bază reciprocă pentru cetățenii britanici și irlandezi în temeiul aranjamentului privind zona comună de călătorie. Studenții din afara acestei scutiri vor fi răspunzători pentru taxele de curs internațional.

Cerinte pentru viza

Ruta vizei de absolvent este o viză disponibilă pentru studenții internaționali din Marea Britanie care doresc să lucreze sau își caută de lucru după absolvirea cu succes a diplomei la nivel de licență sau mai sus la un furnizor de învățământ superior.

Regent College London este un furnizor de învățământ superior cu un istoric de conformitate. Ruta vizei de absolvent este nesponsorizată, ceea ce înseamnă că nu vă vom sponsoriza pe această rută a vizei.

Solicitanților care aplică pe această rută li se va acorda (odată acordată) o viză pentru doi ani.

Nu există nicio cerință de întreținere pe această rută, ceea ce înseamnă că nu trebuie să aveți o sumă de bani stabilită de afișat în contul dvs. bancar, așa cum ați fi făcut atunci când ați aplicat pentru o viză de student.

Prin finalizarea calificării cu Regent College London , veți îndeplini automat cerințele privind limba engleză, deoarece dețineți o calificare predată în limba engleză.

Informații și îndrumări privind cererea de viză

Mutarea într-o țară nouă pentru a studia poate fi copleșitoare și a-ți aduna orientarea cu noul mediu și cursul poate dura ceva timp. Această pagină acoperă toate informațiile și îndrumările relevante pentru a vă ajuta să înțelegeți procesul de viză și de imigrare înainte de a vă începe studiile la noi.

Documente de viză și informații suplimentare

 • Permis de rezident biometric (BRP)
 • Confirmarea acceptării pentru studii (CAS)
 • Traduceri de documente
 • Declarație personală
 • Test și certificat de tuberculoză
 • Supliment pentru sănătate pentru imigrare (IHS)
 • Lucrul în timpul studiilor
 • Refuzuri

Statistica absolvenților

Locații

 • London

  Kingsbury Campus, Masons House, 1-3 Valley Drive, NW9 9NG, London

  • London

   Southall Campus, 39-47 High Street, Southall, UB1 3HF, London

   • London

    London Campus, 153 Great Titchfield Street, Fitzrovia, W1W 5BD, London

    Întrebări