Keystone logo
Renewables Academy AG (RENAC)

Renewables Academy AG (RENAC)

Renewables Academy AG (RENAC)

Introducere

Renewables Academy (RENAC) AG , cu sediul la Berlin, Germania, este unul dintre principalii furnizori internaționali de servicii de formare și consolidare a capacităților în domeniul energiei regenerabile și al eficienței energetice. De la înființarea noastră în ianuarie 2008, peste 19.000 de participanți din peste 160 de națiuni din întreaga lume au beneficiat de expertiza noastră în tehnologia, finanțarea, gestionarea și dezvoltarea pieței energiei verzi.

Serviciile noastre includ:

  • Diplome de masterat
  • Cursuri de formare gata pregătite față în față și online
  • Pregătire personalizată
  • Servicii de construcție a capacităților: Evaluarea nevoilor de capacitate, materiale de instruire, Train-the-Trainer, centre de training la cheie, asigurarea calității
  • Consultanță: Experți pentru misiuni internaționale și organizarea delegațiilor

Diplome de masterat

148840_MBA_Logo_pos.png

În cooperare cu Universitatea de Științe Aplicate și Tehnologie din Berlin , RENAC derulează programul de studii la distanță din 2011: MBA Renewables .

Universitatea de Științe Aplicate și Tehnologie din Berlin este o universitate de stat care oferă peste 70 de programe acreditate în inginerie, științe și administrarea afacerilor. Are peste 30 de ani de experiență recunoscută în desfășurarea de programe de învățare la distanță.

Locații

Locații
  • Renewables Academy AG Schönhauser Allee 10-11, 10119, Berlin

Programe

Întrebări