Keystone logo
Richmond American University London MBA (Master of Business Administration)
Richmond American University London

MBA (Master of Business Administration)

London, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi, Part time

30 Jun 2024

Aug 2024

GBP 17.325

În campus

Introducere

Ești un profesionist ambițios care dorește să-ți transforme cariera? MBA-ul nostru are ca scop dezvoltarea dvs. într-un lider global care are un impact imediat în afaceri. Veți învăța să gestionați provocările complexe, de la obținerea cât mai mult din echipa dvs. până la furnizarea de soluții inovatoare pentru o gamă largă de afaceri, și veți obține una dintre cele mai respectate diplome din lume.

Cu sediul în campusul nostru din Kensington, Richmond MBA este oferit cu normă întreagă, pe 12 sau 16 luni sau cu fracțiune de normă timp de doi ani, pe un program flexibil, pe timp de zi. Ambele programe pot fi începute în septembrie sau ianuarie.

Studiați un program, obțineți două grade. Richmond acordă în mod unic o calificare în Marea Britanie și SUA pentru toți absolvenții, inclusiv studenții MBA.

Nu numai asta, dar vei primi un premiu dublu care oferă recunoaștere profesională de la Chartered Management Institute (CMI) în management și leadership. CMI este singurul organism profesional autorizat din Marea Britanie dedicat promovării celor mai înalte standarde în management și excelență în leadership.

Admitere

Burse și finanțare

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări