Keystone logo
Rider University Master of Business Administration
Rider University

Master of Business Administration

Lawrence Township, Statele Unite ale Americii

2 Years

Engleză

La zi

01 May 2024

May 2024

USD 1.080 / per credit

În campus

Introducere

Programul Rider MBA oferă pregătire avansată pentru succesul profesional într-o lume în schimbare rapidă.

Îmbunătățiți-vă expertiza în afaceri și poziționați-vă pentru avansarea în mediile de afaceri competitive de astăzi cu un Master în Administrarea Afacerilor (MBA) de la Rider University . Veți beneficia de un program acreditat de AACSB, clase mici, formate convenabile de curs și opțiunea de a vă adapta gradul la interesele dvs. într-una dintre cele patru specializări din cadrul programului de MBA: analiză de afaceri, finanțe, sisteme informatice și management sportiv.

În ultimii ani, afacerile au devenit mai globale în ceea ce privește extinderea lor, din ce în ce mai conduse de analize în luarea deciziilor și din ce în ce mai antreprenoriale în abordarea lor. Aceste schimbări au condus la necesitatea ca profesioniștii în afaceri să ia în mod regulat decizii în afara zonelor lor funcționale de operare, să fie mai buni soluționatori de probleme și factori de decizie care să înțeleagă modul în care acțiunile lor influențează întreaga organizație și peisajul competitiv. Programul Rider MBA oferă pregătire avansată pentru participarea cu succes într-o lume în schimbare rapidă. Elevii sunt expuși la situații din lumea reală care îi încurajează să pună întrebări și să analizeze.

Concentrații axate pe carieră

În calitate de student în programul de MBA, puteți selecta opțiuni care vă vor permite să alegeți o selecție variată de cursuri sau vă puteți concentra într-o anumită zonă de interes.

Opțiunile de concentrare includ:

  • Analiza afacerilor
  • Finanţa
  • Sisteme de informare
  • Managementul Sportului

Opțiune dublă

Combinați un Master în Administrarea Afacerilor (MBA) și un MS în Sisteme Informaționale pentru a obține diplomele mai rapid, cu mai puține credite. Ofertele noastre de diplome duble permit studenților să obțină ambele grade cu mai puține credite totale decât obținerea diplomelor separat.

Beneficiile obținerii unui MBA

Îmbunătățiți-vă experiența în afaceri și poziționați-vă pentru a avansa în mediile de afaceri competitive de astăzi. Programul de MBA Rider oferă flexibilitate pentru a se potrivi cu programul tău încărcat și este conceput pentru a te pregăti pentru următoarea fază a carierei tale.

Rentabilitatea investiției MBA Rider:

  • Capacitate de angajare sporită
  • Îmbunătățirea potențialului salarial și de promovare la absolvirea diplomei
  • Abilități îmbunătățite de analiză, comunicare și tehnologie
  • Oportunitate de a reelabora și de a schimba cariera
  • Încredere în capacitățile tale de leadership strategic
  • Acces la o rețea puternică și diversă de profesori, colegi și absolvenți

Acreditare profesională

Programele de absolvent și de licență ale Colegiului de Afaceri Norm Brodsky de la Rider University sunt acreditate de AACSB International – Asociația pentru promovarea școlilor colegiale de afaceri. Acreditarea inițială a fost obținută în 1993 și reafirmată în mod regulat ulterior. În plus, programul de contabilitate a fost recunoscut în continuare pentru excelență cu AACSB International Accounting Accreditation în 2000 și, de asemenea, este reafirmat în mod regulat.

Rezultatul programului

Curriculum

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Burse și finanțare

Acreditări

Despre Școală

Întrebări