Keystone logo
Roberto Miranda Educação Corporativa

Roberto Miranda Educação Corporativa

Roberto Miranda Educação Corporativa

Introducere

înregistrare

Școala

Construit pe o fundație de peste 40 de ani de activitate de consultanță, Graduate School Roberto Miranda Corporate Educație a avut ADN-ul său în formă de cererea clientului pentru rezultate eficiente în comportament, aptitudini tehnice și talentul echipelor lor.

În timp ce școlile tradiționale au fost plătite pentru certificatele lor, Roberto Miranda a fost dat in judecata pentru a oferi un conținut capabil să promoveze schimbări semnificative în multe diferite corporații globale.

Această mișcare, de-a lungul anilor, rectificata o școală completă de sisteme eficiente de învățare capabile să aducă schimbări reale în viața și succesul studenților și companiilor în care lucrează.

pe

Sisteme de învățare

student

module de pregătire

Pentru a se asigura că conținutul programelor oferite se pot face numai cu probleme și subiecte avansate, Scoala ofera module de pregătire pentru intrarea în discipline cheie, astfel încât să existe o egalizare prealabilă a cunoștințelor în rândul elevilor din clasa.

Modulele de pregătire pot fi eliminate de către cei care demonstrează un nivel minim de cunoștințe necesare pentru intrarea în fiecare disciplină prin teste on-line sau în persoană.

Pre-Works

Pentru anumite clase este necesar, înainte de finalizarea lucrărilor care contribuie la alinierea aspectelor care trebuie abordate, beneficiind procesul de învățare.

FIT - Introducere în Fișa de învățare

Fiecare clasă este o introducere a învățării de înregistrare, care este disponibil în mediul virtual și pot fi descărcate direct studenților iPad-ul.

Chip-ul, de asemenea, numit introducerea la formularul de subiect, are drept scop de a instrui elevii asupra a ceea ce sunt problemele care trebuie abordate în clasa (input-uri), care a recomandat bibliografie, care scopul școlii de a preda această chestiune și ce se așteaptă ca studentul după clasă (ieșiri).

Învățare exercitarea Sedimentare

Pentru a se asigura că ceea ce a fost dat în cameră este sedimentat ca o învățare eficientă, profesorii pregătesc exerciții unice pentru Școala de MBA, care implică de la cercetare, la dezvoltarea unui plan de afaceri.

Leading Group - Advanced Study Group

Leading Group este grupul de studii avansate ale lui Roberto Miranda Corporate Educație. module predate exclusiv într-o limbă străină pe afacerile curente ale pieței mondiale.

Acest grup este accesibil tuturor studenților și lucrează sub mentoratul de profesori internaționali.

Video, podcast-uri audio și alte activități disponibile pe site-ul sunt baza pentru grupurile formate de elevi mese rotunde, este interesat să meargă mai departe.

Menthoring

Studenții au la dispoziție, mentori care oferă îndrumare pentru afaceri, viață și de carieră. Întruniri de numire și atenție exclusivă pentru succesul dumneavoastră.

Locații

  • São Paulo

    Avenida Paulista 1009, 21° andar Bela Vista, 04011-031, São Paulo

Întrebări