Keystone logo
Roseman University of Health Sciences

Roseman University of Health Sciences

Roseman University of Health Sciences

Introducere

Roseman University of Health Sciences este o instituție privată, non-profit, de formare a învățământului superior, următoarea generație de profesioniști din domeniul sănătății la nivel universitar și postuniversitar care deservesc, colaborează și stabilesc noi standarde în comunitățile și profesiile lor.

Cu campusuri în Henderson și Summerlin (Las Vegas), Nevada și Iordania de Sud, Utah, Universitatea este alcătuită din Colegiul de Medicină Dentară, oferind o educație avansată în ortodonție și ortopedie dentofacială / rezidențiat MBA, o educație avansată în rezidență stomatologie generală, și un doctor în medicină dentară; Colegiul de farmacie, oferind un doctor în farmacie și formare profesională continuă; Colegiul de Nursing, oferind un Bachelor of Science în Nursing, un Bachelor accelerat de Science în Nursing și Master of Science în Nursing / asistent medical de familie; și un program MBA axat pe asistență medicală.

Roseman University of Health Sciences va oferi, de asemenea, un doctor în medicină prin Colegiul său de medicină, odată ce va fi acreditat. Peste 6.500 de absolvenți Roseman au grijă de pacienți, efectuează cercetări și se angajează în sănătate publică și politici în Nevada, Utah și în toată țara. Comisia de Nord-Vest acredită regional Universitatea Roseman pentru colegii și universități.

Roseman University of Health Sciences avansează sănătatea și bunăstarea comunităților pe care le deservim educând generațiile actuale și viitoare de profesioniști din domeniul sănătății, efectuând cercetări și oferind îngrijire pacientului. Urmărim în mod activ parteneriate și afilieri aliniate cu misiunea noastră și lucrăm pentru a crea un mediu care încurajează atât colaborarea internă, cât și cea externă pentru a obține rezultate optime și suntem dedicați unei gestionări fiscale responsabile în toate eforturile.

Locații

 • South Jordan

  South River Front Parkway,10920, 84095, South Jordan

  • Henderson

   Sunset Way,11, 89014, Henderson

   • Las Vegas

    Discovery Drive,10530, 89135, Las Vegas

    Întrebări