Keystone logo
Royal Roads University MBA - Master of Business Administration in Executive Management
Royal Roads University

MBA - Master of Business Administration in Executive Management

Victoria, Canada

18 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

23 Jul 2024

CAD 54.219 *

Amestecat, În campus

* costurile de școlarizare sunt pentru întregul program: 54219 USD studenți internaționali, 46194 USD studenți autohtoni

Introducere

The Master of Business Administration (MBA) in Executive Management at Royal Roads offers distinct advantages to those who seek to take their career and expertise to a greater degree.

Royal Roads are 20 de ani de experiență în furnizarea unui program mixt de MBA care combină cursuri online structurate cu două rezidenții scurte la campus. Indiferent dacă alegeți să finalizați programul în 18 luni, sau într-un ritm mai relaxat în 31 de luni, programul vă permite să finalizați MBA fără a vă pune cariera în așteptare. Începând cu toamna anului 2021, veți avea opțiunea de a finaliza MBA cu normă întreagă, în campus. De asemenea, modelul nostru unic de MBA vă permite să obțineți atât MBA, cât și o acreditare profesională prin opțiunile noastre de specializare, oferindu-vă un avantaj competitiv pe piață.

Conceput pentru a vă recunoaște experiența de muncă și formarea pe lângă educația formală, politica noastră flexibilă de admitere creează Pathways profesionale pentru cei cărora le poate lipsi o diplomă de licență de 4 ani.

Royal Roads MBA students come from across Canada and around the world and are employed in industry, small business, government, education, non-profits, or as independent consultants. This rich diversity of backgrounds and experiences creates a cohort that is welcoming and mutually supportive.

Modelul unic RRU MBA vă permite să obțineți atât MBA, cât și o acreditare profesională prin opțiunile noastre de specializare, oferindu-vă un avantaj competitiv pe piață. Gama largă de opțiuni de specializare vă permite să creați o experiență de învățare individualizată care este intrinsec aliniată cu obiectivele dvs. personale de carieră. Opțiunile de specializare se aliniază cu certificările profesionale și vă echipează abilitățile și experiența care vă vor avansa în carieră, fie că este vorba despre avansarea în organizația dvs. actuală, mutarea la un nou loc de muncă sau configurarea dvs. ca consultant independent.

Curriculum

Admitere

Rezultatul programului

Burse și finanțare

Despre Școală

Întrebări