Keystone logo
Rushford Business School

Rushford Business School

Rushford Business School

Introducere

136117_RUSHFORD0-logo.png

Rushford Business School este o școală de afaceri certificată EduQua din Lucerna, Elveția. Școala oferă programe de studii superioare în afaceri și management. Școala noastră este unică prin oferta sa de mai multe programe de MBA cu specializări tehnice cheie. Programele noastre 100% online sunt potrivite studenților din întreaga lume care ar dori să primească o educație de înaltă calitate de la o școală europeană de afaceri de prim rang, la o taxă de școlarizare accesibilă. Valorificăm rețelele, cunoștințele, experiența și răspândirea geografică în avantajul studenților noștri.

Misiunea noastră

Ca instituție axată pe cercetare, desfășurăm programe de afaceri inovatoare și recunoscute la nivel internațional, cu un impact pozitiv asupra creșterii afacerilor și dezvoltării societății.

Continuăm să valorificăm comportamentul și cercetarea în afaceri prin:

 • Dezvoltarea și extinderea unei rețele internaționale de parteneri academici și de schimb de top pentru a oferi un mediu global de cercetare și predare.
 • Dezvoltarea abilităților de afaceri specifice industriei prin implicarea liderilor de opinie cheie.
 • Dezvoltarea liderilor care să-și asume responsabilitatea socială și să se confrunte cu provocări intelectuale și personale unice.
 • Dezvoltarea personalităților mature și autonome, cu competență interculturală și gândire critică.

Viziunea noastra

Viziunea noastră este să fim printre școlile de afaceri de top din Europa și să fim recunoscuți la nivel internațional pentru programele de afaceri inovatoare care ajută companiile și instituțiile să rămână pe o curbă de creștere favorabilă. Cercetarea noastră va avea un impact înfloritor asupra practicilor de afaceri, leadershipului și literaturii academice. Vom dezvolta lideri cu o extindere globală, care își vor folosi potențialul de a se angaja cu afaceri și societate pentru a face o diferență valoroasă, constructivă și etică.

Valorile noastre

 • Următoarele valori ne guvernează în îndeplinirea misiunii și viziunii noastre:
  • Excelență academică, abilități de specialitate și un accent pe cercetare.
  • Conducere de gândire și inovație.
  • Gândire critică, dreptate și integritate.
  • Etică, responsabilitate socială, binefacere, responsabilitate, responsabilitate și transparență.
 • Avem o abordare nesfârșită pentru a depăși așteptările pentru calitate și servicii în tot ceea ce facem. Modelarea carierei studenților noștri este în centrul a tot ceea ce facem. Pentru a realiza acest lucru, sunt explorate toate mijloacele potențiale, de la mentorat la prezentare și referire în fața industriei relevante.
 • Apreciem toți studenții noștri și investim în creșterea și dezvoltarea lor personală și profesională și îi ajutăm în cariera lor de la nevoile de bază până la autoactualizare.
 • Planificăm cu prudență studenții noștri, monitorizând schimbările cheie din industrie și luând măsuri adecvate care îi pregătesc din timp pentru a face față provocărilor viitoare.

Abordarea predării online

Abordarea didactică pe care o implementăm urmărește să identifice nevoile specifice de formare și aspirațiile de carieră ale fiecărui individ. Pe baza acestei înțelegeri, este pusă în aplicare cea mai eficientă soluție de mentorat personalizat, astfel încât individul să poată profita la maximum de programul de formare.

Credem cu tărie în ideea că fiecare individ are propriile puncte forte și pot fi valorificate prin intermediul platformei și abordării corecte de învățare. Studenții de la Rushford sunt pe deplin conștienți de faptul că autocunoașterea are o importanță egală pentru cunoștințele academice.

La Rushford, folosim tehnologiile de internet pentru a maximiza eficiența învățării într-un cadru modern, oferind în același timp studenților toate cunoștințele de care au nevoie pentru a avea succes.

Rushford angajează un număr mare de profesioniști înalt calificați din industrie ca mentori pentru studenți, pentru a le oferi perspective reale ale industriei. Acest lucru ajută profesioniștii noștri aspiranți să ajungă la o interfață cu industria în sine. Mentoratul oferă o mulțime de sfaturi în ceea ce privește formarea și planificarea carierei.

Credem în pregătirea studenților noștri pentru situații din viața reală prin experiențe directe, prin implementarea de sesiuni simulate prin intermediul platformelor noastre eficiente de instruire online.

Acreditările noastre

138943_EduQua_LogoPhone.png

Instituție elvețiană certificată EduQua

Rushford Business School este certificat de EduQua, o etichetă de calitate elvețiană pentru instituțiile de învățământ superior. EduQua este un organism de acreditare recunoscut și susținut de Guvernul Confederației Elvețiene.

EduQua este prima certificare de calitate pentru instituțiile de învățământ publice și private din Elveția și este recunoscută, susținută și aprobată de următoarele organizații:

• Guvernul Federal Elvețian
• Conferința Elvețiană a Miniștrilor Cantonali ai Educației (EDK)
• Secretariatul de Stat pentru Afaceri Economice (SECO)
• Departamentul Conferința Elvețiană pentru Formare Profesională (SBBK)
• Asociația Elvețiană a Departamentelor pentru Ocuparea Forței de Muncă (VSAA)
• Federația Elvețiană pentru Învățarea Adulților (SVEB)

138941_ACBSP_ColorPhone.png

Consiliul de acreditare pentru școli și programe de afaceri

Rushford Business School este membru al „Consiliului de acreditare pentru școli și programe de afaceri (ACBSP)

ACBSP este singurul organism de acreditare global, care acreditează programe de afaceri la nivel de asociat, de bacalaureat și de studii superioare la nivel mondial din 1988. Rushford Business School face parte dintr-un abonament care se extinde în peste 60 de țări. Membrii ACBSP sunt printre cei mai buni educatori din domeniile lor respective, interesați să învețe metode de predare inovatoare, să îmbunătățească furnizarea de programe de educație în afaceri și să creeze valoare pentru studenții lor.

189796_qs-star-rating_la-voz_logo-03-web.jpeg

Rushford a primit un rating de 5 stele pentru predare și pentru învățarea online; cu o evaluare generală de 4 stele prin reputatul QS Star Rating System. O evaluare generală de patru stele QS este o dovadă a calității și reputației unui institut și este o distincție prestigioasă de obținut.

172483_166809_IACBE_logo_Educational_2color_Horiz-768x235.png

Rushford Business School este membru al „Consiliului Internațional de Acreditare pentru Educația în Afaceri (IACBE)” IACBE acreditează programe de afaceri care duc la diplome la niveluri de asociat, licență, masterat și doctorat în instituții de învățământ superior din întreaga lume. Toate modurile de livrare, campusurile, locațiile și site-urile de instruire, precum și toate programele de afaceri, indiferent de nivelul de studii, vor fi în mod normal incluse în evaluarea acreditării IACBE.

179310_prme_un_500.jpeg

Ca organizație, suntem mândri să facem parte din inițiativa Principiile pentru educația pentru management responsabil (PRME). PRME este o inițiativă globală care a fost lansată în 2007 de Pactul Global al Națiunilor Unite pentru a încuraja școlile de afaceri și universitățile din întreaga lume să integreze sustenabilitatea în curricula și cercetare.

189889_aacsb-business-education-alliance-member.png

Suntem mândri să fim membri ai Asociației pentru promovarea școlilor colegiale de afaceri (AACSB). AACSB este o organizație globală de acreditare fondată în 1916, care sprijină, promovează și promovează predarea, învățarea și cercetarea de calitate în școlile de afaceri. Prin alăturarea AACSB, demonstrăm angajamentul nostru față de excelență prin susținerea celor mai înalte standarde de calitate în toate aspectele operațiunilor noastre academice. Calitatea de membru ne permite să facem parte dintr-o rețea de peste 800 de școli de afaceri din întreaga lume care împărtășesc cele mai bune practici pentru promovarea educației în afaceri și management.

189890_BGA_Member_logo-1-300x300.png

Rushford Business School este un membru mândru al Business Graduates Association (BGA). Asociația de absolvenți ai afacerilor face parte din AMBA, un organism internațional de membru și de asigurare a calității pentru școli de afaceri cu potențial ridicat și lider mondial, care împărtășesc o dedicare pentru impactul pozitiv, practicile de management responsabil și învățarea pe tot parcursul vieții.

Statistică

Cu studenți din peste 80 de țări și peste 5000 de absolvenți de pe tot globul, comunitatea noastră globală în creștere este o dovadă a educației excelente și a dezvoltării abilităților studenților de la Rushford.

  Caracteristici Campus

  Rushford Business School

  Rushford Campus este situat în inima centrului orașului Lucerna. Această locație este chiar lângă transportul public pentru cea mai bună conectivitate și confort. Lacul Lucerna este la doar 6 minute de mers cu autobuzul de campus.

  Facilitatea oferă săli de clasă generoase și săli de curs dotate cu tablă albă și proiectoare; o biblioteca; o cantină și zone de agrement pentru ca studenții să se relaxeze și să socializeze.

   Mărturii studențești

   Locații

   • Geneva

    James lind Institute Rue de la Cité 1, 1204 Genève, Switzerland, 1204, Geneva

    • Lucerne

     Maihofstrasse 76, 6006, Lucerne

     • Geneva

      Rue de la Cité,1, 1204, Geneva

      • Valencia

       Carrer de les Barques, 2, 46002, Valencia

       • Valencia

        Carrer de les Barques, 2, 46002, Valencia

        Întrebări