Keystone logo
S P Jain School of Global Management Singapore

S P Jain School of Global Management Singapore

S P Jain School of Global Management Singapore

Introducere

Un mediu foarte plăcut și primitor predomină la campusul Singapore.

Campusul asupra lui stabilit în mijlocul vegetației luxuriante și frunze cuprinde mai multe clădiri de patrimoniu renovat întinde pe șapte acri, și este situat aproape de centrul orasului Singapore. Ușor accesibil pe șosea, cu o stație de autobuz chiar în afara campusului, este în imediata apropiere a altor școli locale, facilitati medicale si spitale, puncte de alimentare de 24 de ore, cum ar fi 7-11 și hypermarketuri, precum și de agrement, cumpărături și centre corporate. Și programele derulate în Singapore campus sunt Global MBA, BBA, MGB și Executive MBA.

Diferitele clădiri de pe sălile de clasă campus casa, centre de învățare, bibliotecă și mai multe alte facilități. Săli de clasă sunt niveluri, și sunt echipate cu state-of-the-art audio și video equipment.There sunt 7 sali de curs (patru fiind 157 sq.mt., două fiind 80 sq.mt. și unul 58 sq.mt.). Doua sali de seminar (unul dintre 114,5 sq.mt. și celălalt dintre 75.5 sqmt) sunt de asemenea folosite pentru cursuri ocazional.

Un cantina, oferind o varietate de preparate din bucătăria multinaționale să satisfacă cerințele alimentare ale studentului community.There asemenea, un bar de tip sandwich in campusul de o gustare rapidă. După cursuri, elevii au posibilitatea de a reîmprospăta și întineri prin exercitarea la sala de sport in-house, se complac în diverse jocuri, cum ar fi tenis de masă și baschet sau pur și simplu să ia plimbări lungi în jurul valorii de campus sau pe Mt. Faber Sky Walk situat chiar în afara campusului.

Clasament și recunoaștere

The Economist pe locul acum Programul MBA Full Time SP Jain ca # 95.

Forbes a clasat SP Jain Global MBA # 5 în Asia: Cel mai bun International școli de Business 2013 SP Jain School of (SP Jain) Programul Global MBA Global Management a fost clasat printre primele programe de 20 de MBA din lume, în Forbes Cele mai bune școli de afaceri (International) Topul 2013.

SP Jain a fost clasat pe locul # 11 în lume, în categoria "Cel mai bun International 1 an programe de MBA", și # 19 în lume, în categoria "Cel mai bun programe de MBA International", care se clasează atât de un an și doi ani programe de MBA.

Clasament noastre în regiunile ne desfășurăm activitatea:

 • Asia: # 5
 • India: # 1 (Suntem singura scoala de origine indiană pentru a fi pe lista)
 • Emiratele Arabe Unite: # 1 (suntem singura școală pentru a fi pe lista)
 • Singapore: # 3 (INSEAD și Universitatea Națională din Singapore sunt în fața noastră)
 • Australia: # 1 (Universitatea din New South Wales, singurul scoala australian este la # 24 pe listă)

Toți studenții full-time SP Jain trăiesc și de a studia într-una, ci într-un minimum de trei orașe diferite.

Modul în care faceți afaceri în Dubai este diferit de modul în care faceți afaceri în Singapore, Australia sau chiar în Statele Unite. Ați putea fi un mare succes în țara de origine, dar un eșec mizerabil într-o altă, dacă nu ați înțeles că practicile comerciale, sistemele politice și preferințele consumatorilor pot fi diferite.

Ai ajuta pe elevi să înțeleagă acest lucru este ceva ce noi, la SP Jain, face în mod unic prin modelul nostru de învățare multi-campus. Toți studenții full-time SP Jain trăiesc și de a studia într-una, ci într-un minimum de trei orașe diferite. Avem campusuri în Dubai, Mumbai, Singapore și Sydney. Așa că, în plus față de învățare a diferitelor instrumente de afaceri (cum ar fi cei mai mulți studenți), studenții SP Jain să înțeleagă natura globală a afacerilor în modul cel mai convingător - prin expunerea reală la diverse culturi, credințe politice, tradiții și inovații tehnologice.

Acreditare

Terțiar de calitate și Standards Agency, Australia

SP Jain este acreditat de către Agenția Terțiar Educație de calitate și Standarde (TEQSA), Australia. La sfârșitul programului, elevii sunt conferite cu un grad australian. Aceasta îmbunătățește acceptarea internațională a gradului, dând astfel un impuls la învățământul superior și cariere, la nivel global.

Cunoașterea și dezvoltarea umană Autoritatea (KHDA), Guvernul Dubai, EAU SP Jain este licențiat de cunoaștere și Dezvoltare Umană Autoritatea (KHDA), Guvernul din Dubai, EAU calificările academice acordate de SP Jain și certificate de KHDA sunt recunoscute în emiratul din Dubai de către toate entitățile publice și private pentru toate scopurile.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • Singapore

  S P Jain School of Global Management, 10, Hyderabad Road, Off Alexandra Road

  • Sydney

   Sydney, Australia

   Întrebări