Keystone logo
S. P. Jain Institute of Management and Research (SPJIMR)

S. P. Jain Institute of Management and Research (SPJIMR)

S. P. Jain Institute of Management and Research (SPJIMR)

Introducere

Filozofia noastră

Filozofia care ne ghidam

Stâlpii filosofice pe care se bazează edificiul de pedagogie și Dezvoltare Educațională SPJIMR sunt

Influențarea Practica Promovarea creșterii bazată pe valori Influențarea Practica

Inițiativele și inovațiile la SPJIMR scopul de a influența practicile din industrie și, prin urmare, să fie un participant la re-modelarea națiunii. Învățarea îmbibat printr-un curriculum flexibil și versatil se dezvoltă în elevi, nu numai o capacitate de analiză și judecată, dar, de asemenea, o capacitate înnăscută de a se referă la probleme sociale și apoi trage pe propriile resurse pentru înțelegere și acțiune.

Promovarea creșterii bazată pe valori

SPJIMR propounds ca persoanele nevoie pentru a construi îmbinarea perfectă între preocuparea pentru propria lor bunăstare și bună sociale. Astfel, Institutul încurajează dezvoltarea unei perspective de cooperare, care recunoaște valoarea de partajare și respect reciproc. Acest lucru este subliniat în curriculum prin intermediul învățării experiențiale practice, precum și prin exemplu.

Celelalte principii, care ghidează sunt- nostru de lucru

Relevanță socială și de reacție - SPJIMR caută să includă în strategiile sale de curriculum de management pentru practici de afaceri inovatoare și valoare socială prin integrarea programelor de responsabilitate socială corporativă. Cooperare și Colaborare - Apariția de globalizare a adus în urma sa o colaborare sporită pentru beneficiu social, economic și de mediu sporită. Prin efort de colaborare, este posibil să se optimizeze utilizarea resurselor limitate, ceea ce duce la practici de afaceri mai adecvate și relevante. SPJIMR susține cu tărie eforturile de colaborare pentru realizarea mai mare decât venituri din investiții normale. Networking - Ca Institutul de Management, SPJIMR încurajează funcționarea sa într-un mediu social și cultural mai larg, cu un accent pe procesele socio-economice critice care sunt modelarea de afaceri de azi. Eforturile SPJIMR a amesteca aceste percepții diferite și cererile în scopul de a genera o educație de management mai relevant și important pentru India. În acest sens, SPJIMR încearcă să fie văzută ca un trendsetter majoră în educație de management de astăzi.

Crezând în sine pentru a fi o parte a unui efort mai mare, SPJIMR încurajează învățarea prin îmbibarea din

Cele mai bune și cele mai recente practici de afaceri la nivel mondial Recunoscute la nivel mondial institute din întreaga lume Eforturile de afaceri indian în căutarea lor pentru creștere, productivitate și calitate Ideologiile de persoane talentati care sunt conștienți ecologic Eficiență de Vest și de Est etos Programul de Leadership Development

SPJIMR crede in construirea de punți către viitor, prin efort sinergic împreună cu industria pentru care se simte responsabil și răspunzător, și pe care-l servește cu un angajament profund.

Misiune

Misiunea noastra este de a influența practica și de a promova creșterea economică bazată pe valori. Studenții noștri vor recunoaște, înțelege, și susține relevanța socială a deciziilor de afaceri, inclusiv în cadrul secțiilor deservite ale societății.

Noi susțină această misiune pentru că ne recunoaștem rolurile noastre gemene - ca un membru responsabil al Bharatiya Vidya Bhavan și în calitate de membru al societății indiene receptiv la mare - si uita-te la noi înșine într-un context mai larg ca o instituție de "Dincolo de MBA".

Vom realiza misiunea noastră prin: (a)-cursant centrice pedagogie, care va sublinia atitudini, inclusiv spiritualitate, și abilități fel de mult ca de cunoștințe; (b) expunerea pe elevi să de creștere bazată pe valori în părți deservite de comunitățile noastre; (c) sinteza - în contribuțiile noastre intelectuale și curriculum - de-concurs eficiență vestul și bazate pe colaborarea centrate etosul de Est; și (d) contribuții intelectuale care vizează influențarea practică.

În studenții noștri, recunoaștem o predispoziție și dorința de a fi un împlinitor primul. Subliniem, de asemenea, sensibilitatea la amprenta socială a acțiunilor de afaceri și rolul spiritualității în o abordare echilibrată la luarea deciziilor.

În membrii facultății noastre, recunoaștem un angajament de a oferi restante-elev centric pedagogie, profitând de natura personala, rezidențială din programele noastre. Am, de asemenea, le cere să creeze și să difuzeze cunoștințe care vizează influențarea practică.

Ca o comunitate, vom realiza aceste obiective prin integritate, responsabilitate de sine, disciplina profesională, și munca grea. Apreciem libertate operațională și susține unei culturi antreprenoriale, agil, flexibil, și de colaborare.

Prezentare generală

SPJIMR oferă oportunitatea unică de a studia de afaceri în cazul în care viitorul afaceri la nivel mondial este în inima Indiei, în centrul capitalei financiare a acestei economii, chiar locul în care investițiile sunt în creștere, în cazul în care cererea este în creștere și în cazul în care întreprinderile se pregatesc pentru o creștere mai rapidă, elevii pot studia de afaceri și să învețe de pe piață.

SPJIMR este, probabil, cea mai bună instituție situat în inima orașului Mumbai, centrul financiar al Indiei, cu legături strânse cu industria. Acest lucru se reflectă în acceptarea gata de absolvenții noștri din industrie și se traduce prin performanțele noastre de plasare superioare.

În plus, programul de PGDM doi ani SPJIMR oferă posibilitatea de a avea practicieni ca parte a întregii livrarea cursurilor în ceea ce privește proiectele, stagii, conferințe și cursuri de oaspeți industrie sponsorizat.

Oportunitate de a studia semestru finală în top US B-Școli

Mare oportunitate de bilete că programul oferă pentru studenții internaționali este o realitate faptul că pot merge și de a studia semestru lor finală în oricare dintre școlile internaționale de top în timpul căderii. De exemplu, participanții pot merge și de a face un semestru plin într-o școală, cum ar fi Samuel Curtis Johnson Graduate School of Management, Universitatea Cornell, SUA, Krannert School of Management, Universitatea Purdue, SUA, Eli Broad College of Business, Universitatea de Stat Michigan, Statele Unite ale Americii , Universitatea din Maryland, SUA și Schulich School of Business, Universitatea York, Canada.

Elevii sunt gata să-și asume un semestru finală pe plan internațional după ce au

A studiat realitățile unei economii în curs de dezvoltare Completat toate cursurile fundamentale în primul an Finalizat un stagiu socială în timpul veri Finalizat cursurile de specializare în trimestrul al treilea

Oportunități de carieră în companii de top la nivel mondial

Absolvenți cu cunoștințe profunde și expunerea la India puteti gasi roluri interesante în societăți globale care sunt în căutarea de a construi cu privire la oportunitatea India.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Mumbai

    S.P.Jain Institute of Management & Research Munshi Nagar, Dadabhai Road Andheri West, 400 058, Mumbai

    Întrebări