Keystone logo
Saarland University, European Institute for Advanced Behavioural Management (EIABM)

Saarland University, European Institute for Advanced Behavioural Management (EIABM)

Saarland University, European Institute for Advanced Behavioural Management (EIABM)

Introducere

O universitate de cercetare modernă situată în Saarbrücken, Capitala statului german Saarland, Și Homburg. Ea a fost fondată în 1948, în Homburg în cooperare cu Franța și este organizată în opt facultăți care acoperă toate domeniile majore ale științei. Internaționalitate a fost o caracteristică definitorie a Universitatea Saarland încă de la universitate a fost stabilită.

Universitatea se află într-o parte a Europei, care se definește prin frontierele comune între Germania, Franța, Luxemburg și Belgia. Această regiune formează baza legăturilor strânse internaționale pe care universitatea se bucură. Universitatea Saarland este dedicat promovării și extinderii activităților sale internaționale în procesul de predare academice, de cercetare și administrație. Universitatea oferă oportunități pentru studenți, și personal didactic și de cercetare pentru a petrece timpul de lucru în străinătate, și oferă o primire călduroasă pentru studenții internaționali, oameni de știință și cercetători din întreaga lume.

O Europa-Institut este printre foarte puținele centre de cercetare socio-economice să se concentreze în primul rând pe integrarea europeană. legislația europeană și MBA în programele de management europene se concentrează în mod unic pe oportunitățile care apar dintr-o expansiune și Europa mai integrată.

Programul de MBA este coordonat și condus de Secția Economie de la Universitatea Saarland's Europa-Institut. Programul poate fi studiat fie part time sau full time. Cursurile sunt predate de către cadre didactice universitare sau de către profesori invitați internaționali. Gama de cursuri oferite este foarte largă și include prelegeri care acoperă domenii cum ar fi "Management Internațional", "Economia europeană" sau "Drept european" și subiecte de relevanță curente majore, cum ar fi "Corporate Sustainability și responsabilitatea socială" sau "Marketing și de management în țările emergente ".

Viziune Oameni, piețe și morale!

Gestionarea cu succes cu (in) Europa este viziunea noastră pentru absolvenții noștri care vin din întreaga lume. În programul nostru de MBA, prin urmare, noi oferim posibilitatea de a învăța, printre altele, modul în care să se ocupe cu diferitele diferențele naționale rămase într-o Europă unită și diferențele culturale specifice. "Gestionarea cu (in) Europa" înseamnă pe de o parte, toate activitățile operaționale și strategice necesare pentru companiile care lucrează în Europa. Pe de altă parte, se referă la provocarea pentru companiile din afara Europei de a face afaceri cu Europa.

În acest context, integrarea europeană în curs de desfășurare înseamnă atât oportunitate și provocare pentru manageri: posibilitatea este de a descoperi diversitatea statelor membre și să fie fascinat de atributele lor specifice pentru fiecare țară; provocarea este de a utiliza aceste diferențe cu succes în contextul obiectivelor antreprenoriale. Programul de MBA "Managementul european" este, prin urmare, convins că o formațiune modernă de manageri ar trebui să ofere nu numai cunoștințe profesionale, ci și diversitatea culturală ca cerință-cadru. Oamenii ar trebui să fie considerat întotdeauna ca designer de orice fel de relații comerciale. De aceea, programul nostru se concentrează pe trei aspecte ale oamenilor, piețele și morale: - Oameni pentru că se ocupă de management cu oamenii, cu nevoile lor și culturile lor. În plus, oamenii sunt angajați și clienți.

  • piețe, deoarece se ocupă de management cu piețele. În cele din urmă, piața decide cu privire la succesul sau eșecul.
  • Moral pentru că se ocupă de management, de asemenea, cu responsabilitatea atât față de mediu și de angajați.

La sfârșitul anului absolvenții noștri sunt pregătite pentru "Gestionarea cu (in) Europa".

Locații

Locații
  • Saarland University EIABM / Europa-Institut; Campus, Building A5 4 1st floor, room 1.07, 66123, Saarbrücken

Întrebări