Keystone logo
Saarland University, European Institute for Advanced Behavioural Management (EIABM) Programul de MBA "Managementul european"
Saarland University, European Institute for Advanced Behavioural Management (EIABM)

Programul de MBA "Managementul european"

Saarbrücken, Germania

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Oct 2024

EUR 12.000 *

În campus

* (Full-time), € 14.500 (part-time)

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Internaționalitate nu este ceva ce înveți, este ceva ce experiență. Programul de MBA "Managementul european" de la Universitatea Saarland este un program de studiu bine stabilit și provocator conceput pentru a pregăti absolvenți pentru roluri de management pe piețele europene și internaționale. De înaltă calitate a acestui program de MBA a fost recunoscut în anul 2009, când a fost acreditat de către FIBAA, Fundația pentru International Business Administration de Acreditare. Evaluatorii de experți au lăudat abordarea programului internațional, cooperarea cu mediul de afaceri și mediul academic, gama largă de metodologii de predare desfășurate, utilizarea unor studii de caz, personalul didactic bine calificat și facilitățile tehnice și echipamentele disponibile în sălile de clasă.

Programul de MBA este coordonat și condus de Secția Economie de la Universitatea din Saarland Europa de Institut. Programul poate fi studiat fie part time sau full time. Cursurile sunt predate de către cadre didactice universitare sau de către profesori invitați internaționali. Gama de cursuri oferite este foarte largă și include prelegeri care acoperă domenii cum ar fi "Management Internațional", "Economia europeană" sau "Drept european" și subiecte de relevanță curente majore, cum ar fi "Corporate Sustainability și responsabilitatea socială" sau "Marketing și de management în țările emergente ".

Multe dintre cursurile includ studii de caz, practic, relevante, care dezvăluie și să reflecte provocările de afaceri autentice. Prin urmare, elevii au șansa de a se familiariza cu scenarii de afaceri reale și pentru a aprecia riscurile și oportunitățile asociate. Programul de MBA oferă, de asemenea, seminarii, cum ar fi "Echipa de formare" și "Business Comportamentul" și organizează vizite la companii.

"Europa-Institut combină beneficiile unui program de MBA de înaltă calitate, stabilit și cu infrastructura și tradițiile unei universități majore. A face parte dintr-un program de MBA de ultimă oră este situat in campusul Universitatii Saarland este atât foarte plină de satisfacții și o mulțime de distracție. "(Christian Gansen, MBA, care a absolvit programul de MBA în" Managementul european ").

Prezentare generală

 • Unități de 15 de studiu / saptamani, de luni până vineri - Examen scris intr-un anumit termen de examinare - Grup de lucru, studii de caz, examene orale - Teza de Master - Inceput: în octombrie - Program Full-time (un an), program part-time (up la 4 ani) - Gradul: master of Business Administration - Începe: în octombrie - Predate: în limba engleză - Max. 30. locuri de student sunt disponibile pe an - De unde elevii provin din India, Germania, Brazilia, China, Camerun, Grecia, Nigeria, Vietnam, Statele Unite ale Americii, România, Africa de Sud, Siria.
 • Trei cursuri au loc în străinătate ( "săptămâni International"), la Craiova, Fribourg și São Paulo.
 • Este posibil să se plătească în rate: Comision total: € 12,000 (full-time), € 14.500 (part-time)

Modulul 1 - Bazele de management

 • M1-1: Management Internațional
 • M1-2: Durabilitate corporativă și responsabilitatea socială

Modulul 2 - Regulamentele europene

 • M2-1: Economia europeană
 • M2-2: Drept European
 • M2-3: Politica europeană

Modulul 3 - Managementul Financiar

 • M3-1: Contabilitate Internațională
 • M3-2: International Finance

Modulul 4 - Marketing și Management

 • M4-1: Marketing și Management în țările emergente

Modulul 5 - Managementul capitalului uman

 • Managementul Resurselor Umane Internațional: M5-1
 • M5-2: Managementul Cross-cultural

Modulul 6 - Managementul Operațiunilor

 • M6-1: International Control
 • M6-2: Sisteme de Management al Informației

Modulul 7 - Comportamentul Managementul

 • M7-1: Comportamentul consumatorului
 • M7-2: Antreprenoriat (în Anglia)

Modulul 8 - Vânzarea cu amănuntul

 • M8-1: Vânzarea cu amănuntul Internațional și Logistică (în Elveția)

Teza de master

cerinţe de aplicare

 • Gradul I - Experiență profesională - Fluență în limba engleză (TOEFL) - GMAT
atrh

"Am decis să studieze la Școala de MBA de la Universitatea Saarland, pentru că am fost foarte convins de lunga durata, calitatea și reputația programului. În plus față de faptul că, compoziția internațională a profesorilor și a studenților mi-a dat posibilitatea de a interactiona cu oameni din medii culturale diferite, care a fost foarte instructiv ".

tj

"La selectarea unui program de MBA se ia în considerare mai multe lucruri, șef printre ei este:" calitatea educației ". Programul de MBA al Europa-Institut ofera o excelenta! profesori top notch și personalul. Selecția de cursuri oferite prin intermediul programului oferă baza pentru succesul studenților săi la absolvire. Element cheie pe tot parcursul programului este de a provoca studenții, pentru a le aduce pentru a explora limitele lor și de risc pe lângă ei, nu numai ca indivizi, ci și ca echipă. Team building este o parte integrantă a programului, cu toate acestea, Europa-Institut ia aceasta un pas mai departe de a avea un corp student cultural divers. Din nou o provocare elevii nu numai cu sarcina de a rezolva probleme de fapt, ci provocându-i ca indivizi să lucreze cu alte persoane din alte medii culturale. Că nu este suficient Europa-Institut pachete trei clase în străinătate în program. Pur și simplu incredibil !! Intervalul și îndemâna că programul oferă studenților săi și dezvoltarea lor face acest program excelent. "

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare