Keystone logo
Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration

Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration

Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration

Introducere

Şcoala de Economie şi Administrarea Afacerilor pregăteşte pe studenţi pentru cariere interesante şi provocatoare, în contextul artelor liberale educaţie fin. În conformitate cu catolice colegiului şi Lasallian Christian Brother patrimoniu, integritatea si constiinta etice sunt accentuate. &nbsp Scoala de Economie şi Administrarea Afacerilor oferă programe de licenţă de gradul distins, cum ar fi Bachelor of Science în contabilitate, Bachelor of Science in Business Administration, şi alegerea unui Bachelor of Arts sau Bachelor of Science în Economie. &nbsp Programele noastre pregăti studenţii pentru cariere provocatoare şi interesantă, în contextul educaţiei liberale de artă plastică oferite tuturor studenţilor de la Saint Mary's. Esenţială atât pentru învăţământ profesional şi liberale sunt capacităţi puternice interpersonale, inclusiv comunicările orale şi scrise, precum şi încrederea şi capacitatea de a aborda ambele dimensiuni tehnice şi umane ale vieţii organizaţionale. În conformitate cu catolice colegiului şi Lasallian Christian Brother patrimoniu, integritatea si constiinta etice sunt accentuate. &nbsp Absolvent de afaceri, un departament in cadrul Scolii de Economie şi Administrarea Afacerilor de la Colegiul Saint Mary's, oferă o varietate de programe de part-time care sunt înrădăcinate în cercetare intelectuală şi aplicarea unor concepte bazate pe teoria. Absolvent de afaceri a fost fondată în 1975, cu inaugurarea programului Executive MBA. În 1984, Professional MBA Programul a fost introdus, iar în 2004 nuanţa de afaceri a lansat MS în analiza financiară şi de management de Investiţii (MS-FAIM) Program. &nbsp Mulţi dintre studenţii noştri sunt profesionişti care lucrează deja. Saint Mary's oferă un refugiu liniştit, pitoresc şi sigur de la locul de muncă de rutină, permiţându-vă să se concentreze pe deplin urmărirea obiectivelor academice şi profesionale. Clasa de mărime medie este de 20, cu un nivel ridicat de interacţiune facultate student /, iar noi folosesc o combinaţie de formate de studiu de seminar şi caz.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Moraga

    Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration 1928 Saint Mary's Road PO Box 4240,

    Programe

    Întrebări