Keystone logo
Samford University Master of Business Administration
Samford University

Master of Business Administration

Birmingham, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Disponibil în campus, online sau într-un format hibrid

Programul nostru de MBA (Master of Business Administration) în Brock School of Business al Samford University este conceput pentru a pregăti manageri și lideri de succes pentru a excela într-un mediu de afaceri global competitiv. Funcțiile de bază ale afacerii sunt învățate cu accent pe rezolvarea problemelor și aplicarea practică la locul de muncă, permițându-vă să aplicați instantaneu ceea ce învățați în cariera.

La Brock School of Business, vă încurajăm să vă personalizați educația pentru a vă îndeplini obiectivele de carieră. Cursurile noastre de MBA sunt oferite în campus seara sau online, oferindu-vă flexibilitate pentru a vă îndeplini obligațiile personale și profesionale, în timp ce vă avansați cariera. Concentrații sunt disponibile în analiza datelor, antreprenoriat, finanțe și marketing și oferim, de asemenea, o serie de opțiuni de licență comune.

Absolvenții programului MBA vor avea o înțelegere a următoarelor:

  1. Competență disciplinară încrucișată: integrarea proceselor de afaceri pe domenii funcționale pentru a lua decizii holistice, în timp util și informate.
  2. Gândire critică și luarea deciziilor: generarea și sintetizarea informațiilor pentru a lua și implementa decizii în timp util și informate.
  3. Comunicare eficientă: îmbunătățirea abilităților de a comunica idei, analize, planuri și evaluări către indivizi și grupuri.
  4. Responsabilitatea corporativă și socială: consolidarea capacității și înclinației de a lua decizii bazate pe valori cuprinzătoare și de a lua acțiuni care demonstrează conștientizarea și încercarea de a servi tuturor părților interesate.
  5. Lucrul în echipă: recunoașterea importanței unei lucrări în echipă eficiente, aprecierea unor perspective și abilități diverse și asumarea unei varietăți de roluri pentru îndeplinirea obiectivelor echipei.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare