Keystone logo
San Francisco State University

San Francisco State University

San Francisco State University

Introducere

Bine ați venit la San Francisco State University

În una din următoarele orașe din lume cele mai frumoase și mai diverse, stat SF campus se mândrește cu un amestec vibrant de oameni, culturi și limbi într-un colț liniștit din San Francisco, doar 1,6 km de Oceanul Pacific. Transportul în comun situat convenabil lângă campusul oferă un acces ușor la atracțiile orașului doar 20 de minute. San Francisco Bay Area pe care le oferă studenților oportunități abundente pentru a spori programele lor de gradul. Munca de teren, proiecte comunitare și stagii de a face învățarea vin în viață în timp ce oferindu-vă un avantaj pe piața locurilor de muncă după absolvire.

campusurile

Campusul principal acoperă 58 de hectare, pe malul Lacului Merced Park, Campus Downtown se află în inima centrului financiar și tech al orașului, Centrul Romberg Tiburon pentru studii de mediu se află în San Francisco Bay și există un Campus Sierra Nevada Domeniul la poalele Sierra.

cărucior

Top 10 Majors pentru studenții internaționali

 1. administrarea afacerilor
 2. inginerie
 3. Informatica
 4. relații internaționale
 5. biologie
 6. Educație / TESOL
 7. Transmisie și Electronic Arts Comunicare (BECA)
 8. Cinema
 9. psihologie
 10. studii de comunicare

Calendar academic

 • semestru de toamna este la mijlocul lunii august până în decembrie (16 săptămâni)
 • semestrul de primăvară este la mijlocul lunii ianuarie-mai (16 săptămâni)
 • Vara sesiuni susținute iunie-august (5-10 săptămâni)

Înrolare

 • De asemenea, studenții: 26,815
 • studenți absolvent: 3,441

Studenții internaționali: 1.695 STUDENTII TOTAL: 30,256

Acreditare

Fondată în 1899, SF de stat face parte din sistemul California State University (CSU). SF de stat este acreditat de către Comisia de Acreditare pentru Senior Colegii și universități al Asociației de Vest de școli și universități (WASC). departamente și programe academice sunt, de asemenea, acreditate în mod individual.

Clasament și Distincții

SFSU

Într-o regiune cunoscută pentru inovație, creativitate și gândire progresivă, SF de stat este inima și sufletul orașului înconjurătoare intelectual. Un lider în procesul de învățare în folosul comunității și educația internațională, SF de stat este, de asemenea, o forță civică majoră, colaborarea cu guvernul, de afaceri și partenerii de învățământ pentru a avansa Universitatea și din regiune. noastre multe premii și distincții se numără:

 • A stabilit primul departament de relații internaționale , la o universitate din SUA (trimiterea de mai mulți studenți în străinătate decât orice instituție care acordă în master țară);
 • Colegiul de afaceri recunoscut ca fiind unul dintre doar 15% din scoli de afaceri din întreaga lume care îndeplinesc riguroase standarde de acreditare AACSB International;
 • Numit unul dintre natiunile scolile de film de top de către The Hollywood Reporter. Între 1999 și 2016, mai mult de o duzină de absolventi au fost nominalizate la Premiul Academiei;
 • 10 absolventi de facultate si onorat cu Premiul Pulitzer;
 • alums de stat SF fondat afaceri de succes de la magazinele bebe la E-împrumut și au deținut funcții de conducere de top la Starbucks, Symantec, AT & T, Disney și mai mult.

Carcasă

SF Stat oferă mai multe opțiuni de pe-campus de locuințe: apartamente, sali de reședință cu una, doua sau trei dormitoare și apartamente familiale. Tema și învățare comunități sunt disponibile pentru rezidenții care doresc să trăiască cu alți elevi cu specializări similare și interese personale. Procesul de aplicare de locuințe este separată de aplicația universitate. După ce ați trimis solicitarea, ar trebui să se aplice pentru locuințe imediat ce primiți numărul SF ID-ul de stat. Nu aveți nevoie să aibă admiterea oficială primită de a aplica pentru locuințe.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

 • San Francisco

  1600 Holloway Ave. , 94132, San Francisco

Întrebări