Keystone logo
San Francisco State University Master of Business Administration (MBA)
San Francisco State University

Master of Business Administration (MBA)

Request duration

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

College of Business oferă trei programe la nivel de absolvent.

MBA Acesta este cel mai pilot absolvent programul de studii de afaceri. Cursurile sunt oferite în mod exclusiv la Campus Downtown. Programul este conceput pentru a se adapta nevoilor atât full-time și studenții part-time. Programul permite de specializare limitată în oricare din mai multe zone funcționale de accent sau concentrare.

SFSU

Orientări generale pentru programele postuniversitare

Toți elevii de planificare pentru a finaliza o diplomă de master în afaceri trebuie să completeze pe advisement, cerințele aplicabile, inclusiv ateliere de carieră și de comunicare, nivelul fundației și cursurile avansate Nivelul cerințelor.

Înregistrare la cursuri postuniversitare în afaceri (700-899) este limitată pentru a absolvi studenții de afaceri sau studenți în cadrul programului de etică și Certificat de Conformitate. studenți absolvenți în alte specializări se pot înscrie pe o bază spațiu disponibil cu acordul directorului facultății de programe postuniversitare.

Înregistrare în ACCT 890 și 890 BUS este limitat la studenții de afaceri absolvent clasificate.

mba

Programul de administrare de afaceri absolvent este conceput ca un preparat echilibrat pentru cariere manageriale în afaceri. Scopul său este de a pregăti studenții pentru poziții de răspundere într-o lume în schimbare rapidă; să dezvolte o atitudine de curiozitate intelectuală; pentru a promova un program de învățare continuă pe tot parcursul vieții; și pentru a studia managementul ca o funcție unică aplicabilă tuturor tipurilor de eforturi care implică coordonarea oamenilor și a resurselor materiale spre obiectivele date. Elevii pot alege o concentrare în afaceri durabile, sau un accent în alte domenii (rețineți că accentul nu apare pe gradul unui student).

Acreditare

Programul de MBA este acreditat de către cea mai respectată asociația de afaceri din acreditare lume, AACSB, Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business. San Francisco State University este de asemenea acreditat de WASC, Asociația de Vest din școli și universități. Acest lucru asigură o îmbunătățire continuă a facultății în procesul de predare, cercetare și servicii profesionale.

Admitere

cetățeni americani, rezidenți permanenți, și studenții internaționali sunt acceptate pentru ambele toamna și primăvara de admitere, conform următorului program.

  • Perioada de depunere se încadrează semestru: 1 octombrie pana in 15 mai cu runde
  • Perioada de primăvară depunere semestru 1 august Noiembrie 1

Datele de mai sus se pot schimba. Verificați site-ul absolvent de afaceri program pentru cele mai recente date.

Criteriile de admitere

Colegiul comisiei de admitere de afaceri calificările generale recenzii solicitantului și ia următoarele cerințe în considerare:

  • Finalizarea unui grad echivalent cu o diplomă de patru ani din SUA licență de la o universitate recunoscută.
  • Un minim global 3.0 punct de Grad mediu, sau în ultimele 60 de unități de semestru sau 90 de unități trimestru de cursuri universitare finalizate (clasa medie de intrare GPA este 3.3)
  • examen GMAT, inclusiv scorul total, verbale, cantitative, scoruri de scris, și scoruri (Integrated Raționare clasa medie de intrare scor total GMAT este de 570). Sau GRE de testare scorurile verbale, cantitative și de scriere. Un scor GMAT AWA de 5.0 sau mai mare este necesar pentru admitere clasificate sau un scor GRE AWA de 4.5 sau mai mare. Un scor GMAT AWA de scor 4.5 sau GRE AWA de 4.0 este acceptat, ci ca o admitere condiționată și student trebuie să completeze un colegiu aprobat de afaceri scris, desigur.
  • Declarație scopului scris, folosind liniile directoare a declarat pe site-ul departamentului
  • Două scrisori de recomandare din partea autorităților de supraveghere sau de membri ai facultăților
  • Résumé (experienta de lucru full time recomandat)
  • TOEFL, scor de cel puțin 590/243/96 sau scor IELTS de cel puțin 7.0, sau PTE de cel puțin 65 de ani, luate în ultimii doi ani, este necesară tuturor solicitanților care au obținut gradul lor de licență dintr-o țară în care limba oficială nu este engleza.
  • Comisia de admitere consideră, de asemenea, dovezi de motivație, maturitate în carieră, iar succesul trecut în luarea deciziilor de admitere.

Calificări minime de ședințe nu garantează admiterea la program.

Cerinte program

Orientare și ateliere de dezvoltare profesională

Colegiul de orientare Business programe postuniversitare ajută elevii să se pregătească pentru programul academic și oferă oportunități de dezvoltare profesională. Workshop-urile incluse în timpul de orientare sunt proiectate pentru a îmbunătăți perspectivele de carieră, stilul de comunicare profesională, abilități de conducere și munca în echipă. Elevii sunt de așteptat să participe la zilele de orientare necesare.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare