Keystone logo
Savannah State University

Savannah State University

Savannah State University

Introducere

De ce statul Savannah?

 • Fondată: 1890
 • Înscriere totală: Aproximativ 4.900
 • Acreditări: Asociația sudică a colegiilor și școlilor
 • Programe academice: 30 de specializări și grade bacalaureate; 6 absolvent
 • Facultatea: 145
 • Ajutorul financiar: Mai mult de 90% din studenții din statul Savannah primesc o formă de bursă sau ajutor financiar.
 • Activități: Mai mult de 75 de cluburi, organizații, publicații studențești, onoruri, sororități și frății și sporturi intramurale.
 • Atletica: Statul Savannah este membru al Diviziei I NCAA AA
  • Bărbați - Fotbal, Baschet, Baseball, Track și Field,
  • Feminin - Baschet, Softball, Tenis, Cross Country, Track și Field, Volei
  • Mascot: Tigru

Timp de 128 de ani, Savannah State University a fost o parte importantă a învățământului superior. Ca cel mai vechi public HBCU din Georgia și cea mai veche instituție de învățământ superior din orașul istoric Savannah, SSU a servit această comunitate cu distincții satisfăcând în același timp nevoile educaționale ale unei populații din ce în ce mai variate de elevi.

Campusul de 201 de acri este de departe cel mai pitoresc din statul Georgia. Moarele de stejar, marsul expansiv și arhitectura istorică creează o atmosferă splendidă, dar liniștită. Sub frumusețea și splendoarea este un campus rezidențial vibrant care izbucnește la cusături cu vim și vigoarea vieții colegiului de calitate: specializări academice relevante, cursuri de angajare, cercetare de ultimă oră, angajare de calitate a studenților și a unui mediu de cultivare. Vă invit să deveniți o parte a familiei SSU. Continuați explorarea Savannah State University din Savannah State University - atât pe Web cât și în persoană - și împărtășiți entuziasmul nostru.

Misiune

Savannah State University , cea mai veche universitate din istoria negru din statul Georgia, dezvoltă membri productivi ai unei societăți globale prin instruire, cercetare, servicii și implicare comunitară de înaltă calitate. Universitatea promovează învățarea angajată și creșterea personală într-un mediu centrat pe studenți, care sărbătorește moștenirea afro-americană în timp ce cultivă un corp divers de studenți. Savannah State University oferă studii postuniversitare și universitare, inclusiv programe acreditate la nivel național în artele liberale, științele și profesiile.

Viziune

Savannah State University va deveni instituția de alegere în regiunea noastră, unde studenții își maximizează potențialul într-un mediu care îngrijește diversitatea socială și intelectuală. Universitatea va crea o cultură eficientă, axată pe studenți, care să răspundă nevoilor părților interesate, care să susțină idealurile și realitățile etice și să fie loială moștenirii și moștenirii sale bogate.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

 • Savannah

  3219 College St. Savannah, GA 31404, 31404, Savannah

Întrebări