Keystone logo
Stratford College Of Business Management MBA de top up
Stratford College Of Business Management

MBA de top up

Telford, Regatul Unit

6 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 6.500 / per semester *

Învățământ la Distanță, În campus

* studenți din Marea Britanie / UE. Internațională (viza de vizitator Student) / London Centre (£) 7500. Centrul International (£) 5500. Invatamant la Distanta (£) 4850

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Master of Business Administration (MBA) de top în sus

Cerințe de intrare:

Solicitanții trebuie să dețină un nivel de 7 Diploma de studii postuniversitare apropriate. Dovezi ale capacității limbii engleze la un nivel echivalent cu a lui IELT 6.5. Alte calificări pot fi luate în considerare de la caz la caz. Vă rugăm să întrebați despre calificarea specifică.

Varsta minima:

19 ani

Durata:

6 luni

Perioada de admisie:

Ianuarie, aprilie, iulie și octombrie Master of Business Administration de top-up este un program de 6 luni conceput pentru a actualiza abilitățile dumneavoastră de management și de a vă ajuta să dezvolte abilitățile necesare pentru a lua decizii strategice de afaceri.

Gradul este acordat de Universitatea din Northampton si livrate prin intermediul partenerului nostru LSM. Stratford Colegiul ofera stare suplimentara de arta, cursuri pentru a ajuta pe toți elevii treci programul lor academice cu ușurință. Aceste cursuri suplimentare nu fac parte din programul de gradul și nu sunt obligatorii pentru obținerea calificării grad. Cu toate acestea, ele sunt furnizate de Stratford Colegiul tuturor studenților pentru a ajuta asista studenții cu abilitățile lor de studiu.

Ne mândrim cu a da atenție a studenților noștri. Noi identificăm domeniile lor de îmbunătățire și de a oferi asistenta si sprijin de care au nevoie pentru a finaliza sarcinile lor program academic cu ușurință! Aceasta include pregătirea studenților pentru a identifica și de a aborda cerințe esențiale de atribuire, oferind o perspectiva la aplicarea corespunzătoare a sistemului de referențiere Harvard si alte domenii care sporesc înțelegerea elevului de cercetare, metodologie și alte abilități esențiale de studiu.

calificarea generală

 • Valoare de credit 60 de credite
 • Nivelul de calificare 7
 • Durată 6 luni

Module în Master în programul de Management Top Up sunt aspectele critice în modulul de afaceri (10 credite) și modulul de afaceri Proiect de cercetare (50 credite).

Modulul Sinopsis

Obiective Modul: Probleme critice în afaceri

Modulul își propune să dezvolte învățarea în următoarele moduri:

 • Pentru a dezvolta o înțelegere critică a naturii tematică a studiului organizațiilor și a mediului de afaceri.
 • Pentru a permite participanților să evalueze în mod critic sarcinile și responsabilitățile liderilor de afaceri dintr-o perspectivă de integrare; prin introducerea unor probleme contemporane și omniprezentă.

Modulul Obiective: Proiect de cercetare de afaceri

Modulul are ca scop să permită elevului în următoarele moduri:

 • Pentru a facilita dezvoltarea de lucru independent la nivel avansat și abilități critice de rezolvare a problemelor într-un cadru în mare parte nestructurate. Participanții vor fi rugați să definească atât problema de afaceri și selectați sursele de date cele mai potrivite. Acest lucru va include dezvoltarea unei aprecieri a tehnicii de studiu de caz ca un vehicul pentru înțelegerea problemelor manageriale și probleme. În special, participanții ar trebui să poată să înțeleagă natura complementară a diferitelor abordări și metodologii de cercetare și valoarea triangulație în design de cercetare.
 • Pentru a dezvolta cunoștințele de participant și de competență, o mare varietate de metodologii de cercetare de management, inclusiv intervenții cantitative și calitative, inclusiv colectarea de date, sintetizând, analiza și abilități de consultanță alături de capabilități în raport de abilități de scriere. Modulul are ca scop nu doar pentru a dezvolta un stil de scriere academic, ci pentru a permite, de asemenea, participanților să cultive un stil corporativ profesional.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master în Administrarea Afacerilor - Online
  • Lynchburg, Statele Unite ale Americii
 • MBA în Afaceri Digitale și Inovare
  • Barcelona, Spania
 • MBA@Syracuse Online
  • Syracuse, Statele Unite ale Americii
  • Online USA