Keystone logo
Suzhou Centennial College (China)

Suzhou Centennial College (China)

Suzhou Centennial College (China)

Introducere

Suzhou Centennial College (China) a fost înființat prin parteneriate între Suzhou University of Science and Technology (SUST), Centennial College China și Global Education Management Group (GEM), fondat de dl Lai Pin Yong, membru al Academiei de Științe din Malaezia. Cu o istorie de 16 ani de funcționare a școlii, SCC se mândrește cu primul colegiu mixt chino-straine din China aprobat de guvernul provinciei Jiangsu și depus de Ministerul chinez al Educației.

Suzhou Centennial College își dezvoltă în mod strategic programele academice prin promovarea programelor orientate spre industrie, prin prioritizarea programelor de inginerie, prin încorporarea ingineriei în programele de management și prin integrarea programelor de inginerie și de afaceri. Suzhou Centennial College se mândrește cu cele 7 școli ale sale, și anume Școala de Inginerie, Școala de Afaceri, Școala de Artă și Design, Școala de Educație și Servicii, Școala de Arte Liberale, Școala de Educație Continuă și Școala de Inovare și Afaceri Start-up.

Suzhou Centennial College oferă în prezent 22 de programe în domeniul tehnologiei și aplicațiilor Big Data, tehnologiei și aplicațiilor de Cloud Computing, tehnologiei de inginerie software, tehnologiei de control inteligent, comerțului electronic, finanțelor internaționale, comerțului internațional, tehnologiei de producție de animație, designului arhitectural și educației timpurii, programe care sunt foarte solicitate de către industriile și comunitățile locale. Dintre cele 22 de programe oferite la Centennial College, două sunt clasificate ca programe de top-brand de către Departamentul Provincial de Educație din Jiangsu, iar celelalte două sunt clasificate ca programe remarcabile de către Guvernul Municipal Suzhou.

Pentru a pregăti mai bine elevii Colegiului Centenar Suzhou pentru pregătirea pentru carieră și pentru a răspunde nevoilor industriei în următorul deceniu, Colegiul Centenar Suzhou intenționează să construiască o bază de formare a competențelor practice care acoperă o suprafață de 50.000 de metri pătrați și promovează integrarea industrie-educație. Cu peste 4.000 de corporații de înaltă tehnologie, cum ar fi Huawei, Spitz, Cinda Bio, Tongcheng-Yilong, Xuchuang Technology, NJU Optoelectronics, Sudaweig, Corning Jerry găzduite în SEID, studenții vor avea oportunități bune de plasament și angajare.

Suzhou Centennial College se caracterizează printr-un mediu bun de vorbire a limbii engleze, o integrare bine dezvoltată între industrie și educație, o predare online masivă și mai multe căi de acces la universități prin aderarea la filozofia sa educațională de "internaționalizare, specializare și satisfacție". Centennial College se angajează să își ajute elevii să își îmbunătățească cunoștințele de limba engleză și să dobândească abilități esențiale de angajare pentru a deveni cu adevărat cetățeni globali și forță de muncă calificată.

Aproximativ 90% din facultatea de predare Suzhou Centennial College dețin diplome de masterat sau mai sus, dintre care 50% au un fundal de educație în străinătate. Prin urmare, cadrele didactice de la SCC pot preda cursuri bilingve sau în limba engleză. Având în vedere că studenții internaționali reprezintă o cincime din totalul populației studențești din campus, Centennial College oferă o varietate de activități extracurriculare pentru a răspunde nevoilor individuale ale studenților în ceea ce privește învățarea limbii engleze, cum ar fi Clubul de engleză, Concursul de engleză pentru distracție, Spectacolul de talente, Clubul de teatru, Clubul de relații publice, Clubul Globetrotters, Programul de îmbunătățire a limbii engleze și Laboratorul de scriere.

Suzhou Centennial College își dezvoltă cooperarea dintre colegiu și mediul de afaceri prin dezvoltarea în comun a unor programe în domeniile internetului industrial, inteligenței artificiale și producției inteligente, cu formare de competențe contextualizate. Prin încorporarea abordărilor de învățare mixtă de MOOC/SPOC și de învățare la distanță, Centennial College face eforturi pentru a revoluționa predarea și învățarea prin transformarea filozofiei educaționale de "predare a cunoștințelor și abilităților" în "ajutarea studenților să dobândească cunoștințe și abilități". Invitând profesori și ingineri din întreaga lume să țină cursuri online, Centennial College explorează posibilitățile de a oferi cursuri sincronizate online.

Suzhou Centennial College are în vedere un renumit colegiu comun sino-straine cu caracteristici distinctive în întreaga națiune a Chinei. Absolvenții Colegiului Centennial au șanse mari de a-și îmbunătăți acreditările de la diplomă la licență prin intermediul căilor colegiale-universitare la peste 100 de universități din Canada, Marea Britanie, Australia, SUA, Germania și Franța, care pot include, dar nu se limitează la: Universitatea din Toronto, Universitatea York și Universitatea din Ontario Institute Technology; Universitatea Warwick, Universitatea Nottingham și Universitatea Hull; Universitatea Națională Australiană, Universitatea de Tehnologie din Sydney și Universitatea Macquarie; Universitatea Northeastern, Universitatea de Stat din California și Universitatea de Stat din Portland. Prin parteneriatul și sprijinul Centennial College, studenții Centennial College își pot continua studiile la Centennial College din Canada sau la universitățile partenere din întreaga lume, iar Centennial College Overseas Articulation Center poate facilita acest proces prin oferirea de servicii de consiliere unice.

Locații

 • Suzhou

  No.1 Renai Road, Suzhou Industrial Park, 215000, Suzhou

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări