Keystone logo
Schulich School of Business - York University Master în Administrarea Afacerilor în India (MBA în India)
Schulich School of Business - York University

Master în Administrarea Afacerilor în India (MBA în India)

Toronto, Canada

Request duration

Request teaching languages

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Introducere

Master în Administrarea Afacerilor în India (MBA în India)

Fiind prima mare școală de afaceri care a oferit un program MBA de doi ani recunoscut la nivel internațional cu India, Schulich este recunoscut ca un furnizor de frunte de educație în domeniul managementului transformațional pentru multe dintre cele mai bune și mai strălucite minți din India.

Schulich oferă primul an al programului său de MBA în campusul său din Hyderabad, predat de aceiași membri ai facultății premiate care predau în mod regulat în campusurile noastre din Toronto. În al doilea an al programului MBA India, studenții studiază în Toronto și își personalizează studiile alegând și combinând din cele 15 specializări MBA de la Schulich.

Studenții pot, de asemenea, să urmeze Diploma de absolvire în cultură, comunicare & Leadership în afacerile canadiene, o diplomă MBA concomitentă care oferă o apreciere aprofundată a diferențelor culturale, a practicilor de afaceri, a convențiilor și a vocabularului necesare pentru a reuși în mediul de afaceri canadian.

În cadrul MBA-ului, studenții vor participa, de asemenea, la un proiect de consultanță strategică pe două termene, în cadrul căruia echipele vor realiza o analiză strategică cuprinzătoare pentru o organizație reală, folosind gândirea strategică aplicată, judecata în lumea reală și abilitățile de luare a deciziilor.

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări