Keystone logo
Schulich School of Business - York University Master of Business Administration (MBA)
Schulich School of Business - York University

Master of Business Administration (MBA)

Toronto, Canada

Request duration

Request teaching languages

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Introducere

Master of Business Administration (MBA)

MBA-ul Schulich vă va dota cu cunoștințele de specialitate și abilitățile de leadership de care aveți nevoie pentru a obține un avantaj competitiv. Perfecționați-vă abilitățile în domeniul dvs. de interes prin intermediul selecției noastre extinse de 15 domenii de specializare în funcții de management, sectoare industriale și probleme speciale de afaceri.

Clasat pe locul 1 în Canada de The Economist, Forbes & CNN Expansion, Schulich oferă cel mai important program MBA din Canada.

Personalizează-ți MBA-ul: Opțiunile de studiu flexibile vă permit să treceți de la înscrierea cu normă întreagă la cea cu fracțiune de normă, să urmați cursurile în campusul Keele sau în campusul nostru satelit din centrul orașului Toronto. Accelerează-ți MBA-ul și finalizează programul în doar opt luni cu un statut avansat.

Învățarea prin experiență în lumea reală: MBA-ul Schulich combină învățarea în clasă a conceptelor fundamentale și avansate de management cu experiența din lumea reală, inclusiv un proiect de consultanță strategică pe două termene, în cadrul căruia lucrați cu clienții la probleme și soluții reale de afaceri.

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări