Keystone logo
SCI-Arc

SCI-Arc

SCI-Arc

Introducere

Situat în centrul orașului Los Angeles, SCI-Arc este un centru de inovare și una dintre puținele școli de arhitectură independente națiunii.

Mesajul directorului

SCI-Arc este mereu în expansiune și creșterea ambițiilor sale. În epoca noastră globalizată, designul contează ca niciodată înainte, și avem capacitatea de a uimească lumea prin care sa demonstreze toate modurile diferite în care designul poate transforma.

Misiune

Misiunea SCI-Arc este de a reinventează chiar pe marginile arhitecturii, educarea arhitecților să se angajeze, specula, și să inoveze.

Istoria SCI-Arc

SCI-Arc a fost infiintata in anul 1972 in Santa Monica de către un grup de facultate și studenți care au dorit să se apropie de arhitectura dintr-o perspectivă mai experimentală decât școlile tradiționale oferite.

Oameni

conducere, facultate, și personalul SCI-Arc provin din medii și țări diferite, reflectând globalismul instituției și organul său de student.

facilitate

În termen de campusul sfert de mile lungime, SCI-Arc oferă studenților o suită integrată de resurse care să sprijine progresul academic și de experimentare.

Acreditare

Universitare și postuniversitare grade profesionale acordate de către SCI-Arc sunt acreditate de către ambele Național de Acreditare Consiliul arhitectural (NAAB) și Asociația de Vest din școli și Colegii (WASC).

Școala sprijină

SCI-Arc se bazeaza pe sprijinul filantropice de absolventi, parinti si prieteni pentru a susține noastre programe educaționale de renume mondial.

Cariere

SCI-Arc se mândrește cu recrutarea și păstrarea celor mai buni și candidați pentru o carieră la SCI-Arc, și este dedicat pentru a crea un mediu cultural bogat, artistică, diversă de lucru.

Locații

  • 960 East 3rd Street Los Angeles, CA 90013, , Los Angeles

Întrebări