Keystone logo
SDA Bocconi The Rotman - SDA Bocconi Global Executive MBA - GEMBA
SDA Bocconi

The Rotman - SDA Bocconi Global Executive MBA - GEMBA

18 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Sep 2024

USD 110.000 *

Amestecat

* a fi plătit în cinci rate

Introducere

The Rotman- SDA Bocconi GEMBA

Cu adevărat global, distinct personal.

Rotman- SDA Bocconi Global Executive MBA (Master în Administrarea Afacerilor) este un program modular care combină expertiza și perspectivele unei școli de afaceri de top din Europa și din America de Nord într-o călătorie transformatoare găzduită în centre internaționale de afaceri. O rampă de lansare pentru fazele viitoare ale carierei și o pregătire integrată pentru rolurile de management superior, GEMBA oferă un accent extrem de personalizat pe dezvoltarea leadershipului și prezintă participanților o rețea globală de manageri excepționali, facultăți, directori și lideri de gândire.

Acest program unic de 18 luni, care acoperă șapte orașe de pe patru continente , va schimba modul în care gândiți, faceți rețea și faceți afaceri pe unele dintre cele mai mari piețe din lume și vă va oferi o gamă mai largă de oportunități, contacte și experiențe. Rotman- SDA Bocconi GEMBA este oferit în parteneriat cu Rotman School of Management de la Universitatea din Toronto din Canada.

Nu ratați ocazia de a afla mai multe despre SDA Bocconi GEMBA: alăturați-vă zilei noastre dedicate MBA-urilor, fie Oncampus, fie online. Înregistrează-te acum pe site-ul nostru!

De ce sa ne alegeti pe noi?

 1. Avantaj global: Europa, America, Asia
  • Toronto, Milano, Mumbai, San Francisco, Copenhaga, Shanghai, São Paulo: cufundați-vă în culturile locale ale șapte centre internaționale de afaceri, depășește granițele, unește continente și transcende gândirea insulară.
 2. Două acreditări și două rețele
  • Un Global Executive MBA de la SDA Bocconi School of Management din Milano și un MBA de la Rotman School of Management de la Universitatea din Toronto. Puterea combinată a acestor mărci vă va poziționa pentru succesul pe tot parcursul vieții.
 3. Împărtășirea perspectivei cu liderii de gândire
  • Învățați de la profesori concentrați la nivel global, care pot oferi îndrumări, pot acționa ca mentori și pot deschide porți către noi oportunități. Și împărtășiți informații directe despre provocările globale de afaceri cu liderii corporativi din campus și tururi la fața locului.
 4. Format flexibil, sincronizare și locație
  • Combinați oportunitățile profesionale, personale și de învățare, indiferent unde vă aflați, prin formatul executiv flexibil care îmbină modulele de rezidențiat din întreaga lume cu învățământul la distanță.
 5. Program personalizat de dezvoltare a leadershipului
  • Crește-ți potențialul ca lider prin evaluări personale regulate, ateliere de abilități, conversații de coaching și o retragere de conducere.

Ziua porților deschise la MBA

Studenți ideali

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Clasamente

Taxa de școlarizare a programului

Acreditări

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări