Keystone logo
San Diego State University

San Diego State University

San Diego State University

Introducere

Bazându-se pe o tradiție de excelență

Timp de aproape 60 de ani, College of Business Administration de la Universitatea de Stat din San Diego, sa impus ca un lider și inovator în domeniul educației de afaceri. Cu o listă impresionantă de absolventi, facultate foarte respectat și un curriculum inovator, colegiu continuă a educa lideri talentați care sunt echipate cu cunoștințe teoretice și experiență din lumea reală.

College of Business Administration a fost clasat în cel mai recent sondaj US News & World Report ca fiind unul dintre cele mai mari zece cele mai bune scoli de afaceri din California si printre cele mai bune 50 de scoli de afaceri publice din Statele Unite ale Americii.

SDSU are singurul program de MBA în zona San Diego, care este clasat pe locul printre cele mai bune din țară de Forbes, US News & World Report, și Bloomberg Businessweek. De asemenea, este singurul sprijinit de stat program de MBA în California de Sud, care este clasat pe locul printre cele mai bune din țară de către militare Times. (Rankings & Distincții) Printr-o serie de placi de consultanță, programe de mentorat și centre de învățământ, Colegiul a dezvoltat legături de lungă durată cu comunitatea de afaceri, oferindu-ne cu perspectivă lumea reală asupra aptitudinilor și educația necesare pentru absolvenții noștri să devină valoros pe piața mondială. Mai jos este o listă a unora dintre resursele și programele inovatoare oferite studenților SDSU:

Cu mulți studenți care exprimă un talent pentru antreprenoriatului, Lavin Antreprenoriat Centrul recunoscute la nivel național și adăugarea recentă a minorului antreprenoriatului oferit tuturor studentilor, indiferent de majore oferă studenților fundamentul educațional de care au nevoie pentru a construi o întreprindere de succes. Ca unul dintre primele de acest gen de pe Coasta de Vest, Wells Fargo piețele financiare Laboratorul oferă studenților de afaceri și facultate instrumentele de cercetare, prelucrarea și analiza datele economice și financiare în timp real. Profesionale de vânzare și managementul vânzărilor specializarea a fost dezvoltat cu Compania 3M, ca răspuns la cererea mondială tot mai mare de absolvenți de facultate cu vânzări și abilități de management. SDSU este una din cele două universități din statul California pentru a oferi un program de specializare de vânzări pentru a studentilor.

Aceste resurse și programe reprezintă doar o mică parte din ofertele bogate disponibile pentru studenții SDSUs.

in curs de cercetare, facultatea noastra premiat și dedicarea pentru dezvoltarea clase și cursuri concepute pentru a face față provocărilor de astăzi loc mediului de afaceri Colegiul SDSUs of Business Administration în rândul școlilor de elită de afaceri din întreaga lume.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • San Diego

    5500 Campanile Drive San Diego, CA 92182-8230 , 92182-8230, San Diego

    Întrebări