Keystone logo
South East European University Administrarea afacerilor - mba
South East European University

Administrarea afacerilor - mba

Tetovo, Republica Macedonia

0 Semesters

Engleză, Macedonean,

La zi

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul SEE Universitatea, MBA, este conceput ca o elită de MBA program care este conceput pentru persoanele cu experiență în regiune, căutând o mai bună calificare și o mai bună carieră. Un student tipic în programul de MBA ar trebui să aibă suficientă experiență și calificare de licență solidă în domeniul de administrare a afacerilor sau economie. Deoarece programul este orientat în principal către studenții din străinătate și din țară, programul va fi predat în întregime în limba engleză.

De fapt, principalele componente ale programului de MBA vor fi: Competențe de bază: Elevii vor dobândi cunoștințe care le va face în locurile lor de muncă competente (analiza cantitativă, foi de calcul, modelare, management financiar, management strategic, management de proiect, de gestionare a operațiunilor, informații sistem de management etc.). învățare experiențială: lui Capstone sau teza de master, concursuri de studiu, excursii pe teren etc.).

carieră

Studenții care finalizează acest program sunt de așteptat în primul rând, să fie manageri sau să lucreze în companii de consultanță.

rezultatele învățării

Cunoaștere și înțelegere

Studenții care finalizează studiile în acest program va demonstra o bună înțelegere a proceselor interne și a operațiunilor de afaceri, de la întreprinderi mici prin intermediul companiilor multinaționale. Ei vor fi capabili să înțeleagă relația dintre o organizație și piața externă și a mediului economic. Mai mult decât atât, elevii vor înțelege modul în care deciziile de management afectează părțile interesate în cadrul companiei cât și în afara acesteia.

Aplicarea cunoștințelor și a înțelegerii

Elevii care au absolvit de la programul de MBA va fi capabil de a integra instrumente de afaceri și tehnici care rezultă din cunoașterea generală a funcțiilor principale (contabilitate, economie, finanțe, sisteme de informare, marketing, operațiuni și strategii) pentru a rezolva complexe probleme de afaceri și de a lua decizii bune de afaceri.

hotărâre de luare

Elevii care au absolvit de la acest program va fi capabil să facă evaluări bazate pe cunoașterea profundă a instrumentelor analitice utilizate în mediul de afaceri modern și gândirea critică, se uită la probleme din diferite perspective.

abilități de comunicare

Elevii care au absolvit de programul de MBA va demonstra abilitățile mikrosocijalni și de conducere cruciale pentru succesul în carieră pe tot parcursul vieții. Aceste abilități reflectă eficiente de auto-evaluare, comunicare și colaborare în cadrul organizației.

abilități de învățare

Elevii care au absolvit de la programul de MBA va fi capabil să gândească și să articuleze un mod critic reflecțiile etice și juridice importante pentru arta de a gestiona și rulează o corporație.

Lista de subiecte

semestrul 1

 • Analiza de afaceri (6.0 ECTS)
 • Strategiile de marketing (6.0 ECTS)
 • Contabilitate (6.0 ECTS)
 • 1 curs de electiva (6.0 ECTS)
 • curs optional gratuit 1 (6.0 ECTS)

semestrul 2

 • De management Information Systems (6.0 ECTS)
 • Managementul operatiunilor (6.0 ECTS)
 • Economie (ECTS) 6.0
 • Finanțe (6.0 ECTS)
 • curs optional gratuit 2 (6.0 ECTS)

semestrul 3

 • Desigur, electiv 3/1 (7,5 ECTS)
 • Desigur, electiv 3/2 (7,5 ECTS)
 • 3/3 curs opțional (7.5 ECTS)
 • curs de 3/4 electiv (7,5 ECTS)

semestrul 4

 • Teză de master (30,0 ECTS)

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare