Keystone logo
Seoul National University, College of Business Administration Global MBA (G-MBA)
Seoul National University, College of Business Administration

Global MBA (G-MBA)

Seoul, Coreea de Sud

12 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

KRW 40.000.000 *

În campus

* aproximativ USD 40.000. -

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Global MBA (G-MBA)


Programul de ansamblu se desfăşoară în limba engleză, în scopul de a sprijini viitorii lideri în dezvoltarea lor de gestionare la nivel mondial şi aptitudinile de conducere.

&nbsp

MBA Programul Global este un program-pilot în speranţa de a face clasamentul mondial. Acest program este compus din 4 semestre, în total de 45 de credite (cerinţă majoră de 12 cursuri, 24 credite), fără vacante. Cu alte cuvinte, programul dureaza 12 luni, dar este echivalent cu un program american de MBA, care dureaza timp de 2 ani. Nivelul de educaţie este echivalent, dar durata de timp este mai scurt. Cu toate acestea, studenţii care doresc să câştige experienţă de stagiu sau experienţă internaţională ca un student de schimb poate lua timp în câştigul salarial grade lor.


Toate prelegeri şi discuţii clasă se desfăşoară în limba engleză. Toate cursurile de bază sunt predate de profesori SNU, şi mai mult de jumătate din electives sunt predate de profesori proeminente de vizitare din universitati de prestigiu din întreaga lume.

&nbsp

Core Cursuri

 • Manageriale Economie
 • Contabilitate financiară
 • Statistici & Modele Decizia
 • Management financiar
 • Marketing
 • Organizational Behavior
 • Strategia
 • Contabilitate manageriala
 • Tehnologia Informaţiei
 • Operations Management
 • International Business
 • Managementul Resurselor Umane

&nbsp

&nbsp

Dual ieri Program - de renume mondial Duke University

&nbsp

În scopul de a îndeplini standardele globale, SNU Business School a semnat o alianţă strategică globală cu Business Fuqua School de la Universitatea Duke, un lider din SUA scoala de afaceri. Universitatea Duke a fost clasat pe locul trei de Financial Times în clasamentul global al programelor de 2005 E-MBA. SNU programul Global MBA oferă, opţional, un program de dual-grade, care permite studenţilor să beneficieze de un grad Duke şi un grad SNU. Pentru a aplica pentru programul de dual-grade, scoruri GMAT si TOEFL ar trebui să îndeplinească criteriile de admitere de la Universitatea Duke. Solicitanţii trebuie să treacă prin procesul de screening şi ţineţi interviuri cu atât SNU şi Universitatea Duke.

&nbsp

&nbsp

De eligibilitate pentru aplicarea

&nbsp

General de aplicare

&nbsp

- Toţi candidaţii trebuie să aibă diplomă de licenţă sau echivalent.


- Toţi candidaţii trebuie să aibă minimum de doi ani de lucru cu normă întreagă experienţă.


- Toţi candidaţii trebuie să aibă în engleză scor test de competenţă. scoruri minime pe care le admise sunt TEPS (701) sau TOEFL (CBT 227, IBT 86, PBT 567) sau IELTS (6.5) luată în termen de 2 ani de la termenul limită de admitere.


* Candidaţii care deţin licenţă sau de grad mai mare de la instituţia în ţările vorbitoare de limba engleza sunt scutite de la depunerea de competenţă scor testul de limba engleza.


* Oportunităţi pentru interviu admitere este limitată şi sunt efectuate numai prin invitaţia comisiei de admitere.

&nbsp

Cerere internaţională

&nbsp

viitorii studenti care se în vedere ca solicitanţii internaţionale trebuie să îndeplinească una din cerinţele dat ca mai jos;

1) Atât solicitantul el / ea şi ambii părinţi trebuie să deţină cetăţenie străină, alta decât Coreea.
sau


2) Cei care au absolvit elementare / învăţământul secundar şi universitar în străinătate, cu diplomă de licenţă sau echivalentă.


În plus, următoarele trei condiţii trebuie îndeplinite,


- Toţi solicitanţii internaţionale sunt obligaţi să deţină diplomă de licenţă sau echivalent.


- Toţi solicitanţii internaţionale trebuie să aibă minimum de doi ani de lucru cu normă întreagă experienţă.


- Toţi candidaţii trebuie să aibă în engleză scor test de competenţă. scoruri minime pe care le admite sunt TEPS (701) sau TOEFL (CBT 227, IBT 86, PBT 567) sau IELTS (6.5) luată în termen de doi ani de la termenul limită de admitere.


* Solicitanţii care au primit licenţă sau de grad mai mare de la instituţia în ţările vorbitoare de limba engleza sau care au lucrat pentru cel puţin 3 ani în ţările vorbitoare de limba engleza sunt scutite de la depunerea de competenţă scor testul de limba engleza.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare