Keystone logo
Seton Hall University M.B.A. în contabilitate
Seton Hall University

M.B.A. în contabilitate

South Orange, Statele Unite ale Americii

5 Years

Engleză

La zi, Part time

31 May 2024

Aug 2024

USD 1.520 / per credit

În campus

Introducere

Bine ați venit în North Jersey, singurul program cu acreditare atât de afaceri și contabile de la Asociația la Advance Collegiate Schools of Business.

Absolvenții noștri au obținut succes în calitate de directori ai marilor companii multinaționale, parteneri în firme majore ale CPA și parteneri de conducere sau ofițeri în firme private.

Programul nostru combină un curriculum de bază puternic cu electives care vă permit să vă schimbați calea proprie și o menținem raționalizată la doar 40 de credite. De asemenea, salutăm atât studenți full-time și part-time și oferim cursuri mici și flexibile în campus și online pentru a vă adapta programul.

De ce să câștigi un MBA în contabilitate?

Câștigarea unui MBA în contabilitate de la Seton Hall University poziționează absolvenții pentru a excela în domeniul contabilității, cu acreditarea AACSB a programului care semnalează statutul său printre cele mai bune programe de contabilitate. Acest program de MBA în contabilitate pregătește în mod specific studenții pentru examenul CPA, sporindu-le acreditările și perspectivele de carieră. Programul MBA Contabilitate combină o pregătire academică riguroasă cu experiența practică, pregătind absolvenții pentru roluri de conducere în contabilitate și finanțe. Absolvenții pleacă cu un set complet de abilități care este foarte apreciat în toate industriile, gata să se alăture firmelor de contabilitate, echipelor financiare corporative și multe altele.

Curriculum

Despre Școală

Întrebări