Keystone logo
Seton Hall University M.B.A. în managementul tehnologiei informației
Seton Hall University

M.B.A. în managementul tehnologiei informației

South Orange, Statele Unite ale Americii

5 Years

Engleză

La zi

30 May 2024

Jul 2024

USD 1.520 / per credit

În campus

Introducere

De la e-mailuri piratate la atacuri cibernetice la nivel global, problemele legate de IT ocupă adesea primele pagini ale ziarelor - și sunt de mare interes și pentru întreprinderi.

Această concentrare pregătește studenții să devină manageri și lideri puternici în domeniul IT. Absolvenții noștri lucrează în organizații de profil înalt - Bank of America, CIT și Prudential - în poziții precum cele de analist de afaceri, consultant, specialist în dezvoltarea de software și administrator de rețea.

Programul nostru combină un curriculum de bază puternic cu electives care vă permit să vă cartografiați calea proprie și păstrăm totul simplificat la doar 40 de credite. Salutăm atât studenți full-time și part-time, și oferim cursuri mici și flexibile pentru a vă adapta programul.

Programul desemnat STEM

Până în 2028, se estimează că vor exista peste un milion de locuri de muncă în domeniul STEM. Pentru a vă pregăti, acest program desemnat STEM vă va echipa pentru a utiliza tehnologia, datele și analizele de afaceri pentru a lua decizii de afaceri eficiente și pentru a rezolva probleme de afaceri complexe.

Denumirea STEM oferă un beneficiu suplimentar, permițând studenților internaționali să solicite prelungirea cu încă 24 de luni a perioadei de pregătire practică opțională (OPT) de 12 luni.

Ce poți face cu un MBA în tehnologia informației?

Cu un MBA în Tehnologia Informației (IT), vă aflați la intersecția dintre strategia de afaceri și inovația tehnologică, pregătit să abordați provocările peisajului de afaceri digital-centric de astăzi. Absolvenții pot prelua roluri precum manager IT, analist de sisteme, manager de proiect IT sau director de informații, supervizând integrarea soluțiilor tehnologice pentru a conduce obiectivele de afaceri. Există, de asemenea, posibilități în domenii emergente, cum ar fi securitatea cibernetică, analiza datelor, cloud computing și inteligența artificială (AI), unde profesioniștii își pot valorifica perspicacitatea combinată de afaceri și IT. În calitate de consultanți, aceștia pot consilia firmele în ceea ce privește investițiile în tehnologie și strategiile de transformare digitală. Dincolo de rolurile IT specifice, setul mai larg de competențe al unui MBA le permite absolvenților să lucreze în strategii axate pe tehnologie, operațiuni sau chiar în proiecte antreprenoriale, lansând startup-uri tehnologice sau platforme digitale inovatoare.

Deoarece Seton Hall este la numai 14 mile distanță de New York City, studenții au un avantaj de neegalat cu o diplomă de management IT. NYC, ca un centru global pentru afaceri și inovație tehnologică, oferă oportunități vaste de networking, stagii și experiențe de primă mână cu firme de tehnologie de top, instituții financiare și startup-uri inovatoare. Acest avantaj geografic, combinat cu un MBA în IT, poziționează absolvenții în fruntea legăturii dintre tehnologie și afaceri, gata să aducă contribuții de impact în inima lumii afacerilor.

Curriculum

Rezultatul programului

Despre Școală

Întrebări