Keystone logo
Seton Hill University MBA în contabilitate criminalistică și examinarea fraudelor
Seton Hill University

MBA în contabilitate criminalistică și examinarea fraudelor

Greensburg, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Amestecat

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Globalizarea, o economie în creștere, creșteri substanțiale ale fraudelor bazate pe internet și un mediu fiscal și de reglementare complex continuă să conducă la o cerere puternică pentru contabili, contabili medico-legali, examinatori de fraude și auditori interni și externi. MBA cu o specializare în contabilitate criminalistică și program de examinare a fraudei la Seton Hill - oferit online sau în campus - oferă acreditările și cunoștințele pentru a-ți accelera cariera în domenii contabile în creștere.

Organizația tipică pierde 5% din veniturile sale anuale din cauza fraudelor pentru o pierdere estimată la nivel mondial care depășește 3,7 trilioane de dolari. Concentrarea acestui program MBA pe înțelegerea, investigarea și descurajarea fraudei vă pregătește să răspundeți nevoii în creștere rapidă a specialiștilor criminalistici și a fraudei.

Curriculum-ul integrat al programului nostru MBA în contabilitate criminalistică și programul de examinare a fraudei vă permite să obțineți credite academice care vă vor ajuta să deveniți un contabil public autorizat (CPA). În plus, programul vă ajută să vă pregătiți pentru acreditarea certificatului de fraudă (CFE) și a certificatului de auditor intern certificat (CIA).

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master în Administrarea Afacerilor | Contabilitate (MBAA) (în campus și online)
  • Doral, Statele Unite ale Americii
 • Contabilitate MBA
  • Campbellsville, Statele Unite ale Americii
 • MBA în contabilitate
  • Fayette, Statele Unite ale Americii
  • Hong Kong, Hong Kong