Keystone logo
Shillington Education

Shillington Education

Shillington Education

Introducere

De ce să alegi Shillington?

Shillington este diferit de majoritatea universităților sau cursurilor de proiectare

Nu este necesară experiență. Serios. Nu trebuie să intervievați sau să trimiteți un portofoliu. Avem nevoie doar de pasiune pentru design și dedicare 100% cursului.

Aterizează-ți jobul de vis! Studenții Shillington sunt angajați la studiourile de design de top, lucrează pentru marci importante și își încep propriile afaceri. Datorită conexiunilor și resurselor noastre din industrie, veți absolvi încrezător pentru vânarea de locuri de muncă.

Creați un portofoliu de design care scade. Munca noastră de student vorbește de la sine. Parcurgeți sute de proiecte digitale, de imprimare și ambalare. Vedeți ce puteți crea în doar 3 luni cu normă întreagă sau 9 luni part-time.

#Shillumni rețea și reputația industriei. Când absolviți, profitați de reputația industriei Shillington și alăturați-vă unui grup apreciat de 5000 de Șhillumni care lucrează la unele dintre cele mai bune studiouri și agenții din întreaga lume.

Un nou început! Mulți studenți sunt atrași de Shillington din cauza oportunității de a învăța abilități comercializabile pentru o nouă carieră. Am luat. Renunțați-vă pasiunea pentru design și perfecționați-vă pentru o carieră care vă încântă. Studiu la Shillington. Adoră-ți meseria!

Aflați de la liderii industriei

Fiecare clasă Shillington se bucură de cel puțin trei prelegeri de invitați de la creatori și creatori de grafică. Oamenii care 100% știu lucrurile lor.

Acești experți în design își împărtășesc munca, filozofiile și sfaturile neprețuite cu elevii noștri aspiranți.

Studiați designul grafic și începeți-vă cariera creativă

Indiferent dacă obiectivul tău este să schimbi cariera, să îmbunătățești, să lansezi o afacere independentă de design grafic sau să lucrezi pentru o corporație multinațională, Shillington este locul perfect pentru a construi temelia carierei tale creative. Abordarea noastră inovatoare în materie de educație de proiectare înseamnă că elevii obțin rezultate uimitoare (premiate!) Într-o perioadă de timp foarte scurtă. Este conceput astfel încât să petreci mai mult timp făcând ceea ce iubești cu noile tale abilități. Shillington creează un mediu de învățare inspirativ în care elevii de design învață abilități reale și relevante - incluzând teoria designului, tipografia, ambalarea, designul aplicațiilor mobile și experiența utilizatorului (UX) - de la designeri practicanți.

Studiați designul grafic în 3 luni cu normă întreagă sau 9 luni cu jumătate de normă în New York, Londra, Manchester, Sydney, Melbourne sau Brisbane (Shillington acceptă studenți internaționali) și absolvați cu un portofoliu de design grafic lustruit, așezați-vă treaba de vis.

Studiați designul grafic online

Designul este peste tot, așa că ne-am gândit că ar trebui să fie și cursul nostru.

Bootcamp-ul de design grafic original este acum disponibil online - conectându-vă oriunde v-ați afla în lume.

 • Învățare online inovatoare. Prelegerile, demo-urile și criticile sunt oferite live în timp real.
 • Raport elev între profesor: 9: 1.
 • Studiați și lucrați de oriunde în lume! Alege-ți propriul mediu de învățare care funcționează cel mai bine pentru tine.
 • Rețeați cu colegii de clasă din afara orașului dvs. natal și dezvoltați conexiuni cu oameni din întreaga lume.
 • Ascultă lectori invitați din diferite țări, fără a se limita la un oraș din campus.
 • Cursul online este conceput pentru a vă menține implicat și conectat cu colegii și profesorii dvs. indiferent de distanță.

Studiază de oriunde te-ai afla. Toate clasele online sunt livrate live în zonele de timp listate, ceea ce înseamnă că puteți avea experiența Shillington de unde locuiți.

Sunteți gata să începeți cariera creatoare? Alăturați-vă clasei globale cu noul curs online al lui Shillington.

Kelly Sikkema / Unsplash

scrisoare de recomandare

Graham McDonnell, director creativ, The New York Times / T Brand Studio

"Am fost suflat de talentul pe care candidații Shillington și-l arătau în portofoliile lor, unii dintre ei arătând capacități dincolo de anii lor și chiar am depășit munca profesioniștilor consacrați. Ne-am angajat în cursul lunii, iar noul nostru design se dovedește deja a fi un un plus grozav la echipă ”.

FAQ

Locații

 • 315 Madison Ave, 10017, New York

 • Bury House, 31 Bury St, EC3A 5AR, London

 • 1 Portland St, M1 3BE, Manchester

 • 50 Margaret St, NSW 2000, Sydney

 • 55 Swanston St, VIC 3000, Melbourne

 • 157 Ann St, QLD 4000, Brisbane

 • Los Angeles, Statele Unite ale Americii

Întrebări