Keystone logo
Shippensburg University - John L. Grove College of Business

Shippensburg University - John L. Grove College of Business

Shippensburg University - John L. Grove College of Business

Introducere

Colegiul de Afaceri John L. Grove , înființat în 1971, este una dintre școlile de afaceri premier din regiunea Mid-Atlantic. Din 1981, colegiul nostru a fost acreditat la nivel internațional de cea mai prestigioasă agenție de acreditare de afaceri, AACSB International.

Universitatea Shippensburg din Grove College of Business oferă o experiență educațională de înaltă calitate și de înaltă valoare, care vă pregătește să excelați ca lider de principiu în comunitatea de afaceri globală. Programele de afaceri de la Shippensburg sunt relevante și provocatoare.

Grove Hall oferă săli de clasă moderne, concepute pentru o educație secolului XXI. Clasele mici permit facultății să colaboreze îndeaproape cu dvs. pentru a dezvolta abilități puternice de comunicare, interpersonală și de lucru în echipă, care sunt vitale în lumea afacerilor de astăzi.

Suntem mândri de a oferi programe internaționale de afaceri acreditate la un cost redus. În plus față de programele academice excelente, aș dori să vă prezint, de asemenea, facultatea noastră, organizațiile studențești , serviciile și programele legate de studenți. Avem o facultate excelentă cu diverse interese profesionale, de cercetare și de predare. Clasele se desfășoară într-un cadru mai mic, cu facilități de ultimă oră, care sprijină eforturile noastre de a vă satisface nevoile educaționale. Explorați posibilitățile noastre de la Grove College of Business, la nivel național, unde "Scopul nostru este succesul tău!" ~ Dr. John Kooti, ​​decan

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Shippensburg

    1871 Old Main Drive, 17257, Shippensburg

  • Harrisburg

    2986 North Second Street, 17110-1201, Harrisburg

    Întrebări