Keystone logo
Steinbeis School Of International Business And Entrepreneurship (SIBE)

Steinbeis School Of International Business And Entrepreneurship (SIBE)

Steinbeis School Of International Business And Entrepreneurship (SIBE)

Introducere

115513_SIBE_Verbundlogo_2019_schwarz_transparent.png

În iulie 2013, Conferința Rectorului German înregistrează 392 de instituții de învățământ superior recunoscute oficial din Germania, dintre care 110 au dreptul de a acorda doctorat. grade. Și în timp ce majoritatea acestor instituții sunt publice, doar 11 sunt proprietate privată. Universitatea Steinbeis este una dintre aceste 11. (Hochschulrektorenkonferenz (HRK), Hochschulkompass 2013) A fost înființată în 1998, influențată de Procesul European de la Bologna și se înțelege ca un furnizor de calificări de licență, absolvenți și postuniversitare pentru profesioniștii activi. Și în timp ce unii oameni caută diplome accesibile, disponibile cu fracțiune de normă, care interferează cât mai puțin cu programul de lucru și cu obligațiile personale, alții sunt dornici să dedice mai mult timp și efort pentru a aprofunda subiectul și a obține diplome mai renumite. , care determină în mod optim un impuls de carieră care justifică prețuri mai mari.

La SUB aceste grupuri diferite sunt deservite de școli diferite. Școala de Afaceri Internaționale și Antreprenoriat ( SIBE ) este școala absolventă a facultății de conducere și management de la SUB, care desfășoară programe de studii pentru profesioniști pretențioși, ambițioși, cu mobilitate ascendentă, care doresc să fie capabili să contribuie mai bine la succesul angajatorii lor sau propriile companii și să fie recompensați prin oportunități de carieră mai bune și succes.

Cine dă sigiliul de acreditare programului de master al lui SIBE ?

Programele de licență ale lui SIBE sunt revizuite și evaluate în mod regulat de către Fundația pentru Acreditarea pentru Administrarea Afacerilor Internaționale (FIBAA) în cadrul acreditarii de rutină. FIBAA este o agenție europeană, cu orientare internațională, pentru asigurarea calității și dezvoltarea calității în învățământul superior. Criteriile și metodele de evaluare utilizate de FIBAA pentru evaluarea, certificarea și acreditarea cursurilor de studii și a instituțiilor de învățământ sunt elaborate de comitete internaționale. FIBAA menține o rețea globală și lucrează îndeaproape cu organisme internaționale pe probleme precum comparabilitatea standardelor de calitate și a procedurilor de management al calității. SIBE cursuri au fost monitorizate și evaluate din 2003 de FIBAA. Cursurile au depășit de mai multe ori cerințele de la FIBAA pentru programele de master. În ceea ce privește tema „Asigurarea și dezvoltarea calității universitare“, FIBAA a acordat sigiliul „Excelent“. În data de 13 mai 2015, pentru prima dată, cursurile SIBE MA în Management General și M.Sc. în Management Internațional au primit un sigiliu Premium. Astfel, programele lui SIBE sunt două dintre cele 3% programe de master cu o acreditare premium.

Locații

Locații
  • Kalkofenstr. 53

Întrebări