Keystone logo
Siena Heights University MBA accelerat
Siena Heights University

MBA accelerat

Adrian, Statele Unite ale Americii

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

USD 755 / per credit

Învățământ la Distanță, În campus

Introducere

Studenții pot obține două diplome în doar cinci ani - economisind timp și bani în acest proces! Programul accelerat de la licență la MBA al lui Siena Heights University este disponibil studenților din campusul Adrian. Studenții acceptați în program sunt eligibili să urmeze până la trei cursuri de MBA ca parte a programului lor de licență - la taxa de școlarizare de licență!

Spre deosebire de multe alte programe, SHU este deschisă studenților din multe specializări diferite, inclusiv asistență medicală, inginerie, științe și științe umaniste. Sunt eligibili studenții de licență din orice specializare care au absolvit cursuri de bază cu un GPA de 2,5 sau mai mare în următoarele domenii:

  • Contabilitate
  • Statistici
  • Finanţa
  • Micro- și macro-economie

Dacă cursurile de bază nu au fost finalizate, va fi necesară nivelarea MBA prin modulele Peregrine în aceste domenii. (Modulele de nivelare Peregrine nu sunt clase; sunt evaluări și nu sunt pentru credit și pot fi finalizate mai devreme și sunt mai puțin costisitoare).

IACBE

Graduate College din Siena Heights University a primit statutul de Candidat pentru acreditare de către International Accreditation Council for Business Education (IACBE) situat la 11374 Strang Line Road în Lenexa, Kansas, SUA.

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări