Keystone logo
Simon Fraser University - Beedie School of Business

Simon Fraser University - Beedie School of Business

Simon Fraser University - Beedie School of Business

Introducere

Afaceri pentru o lume mai bună

SFU Beedie, una dintre cele mai importante școli de afaceri din Canada, situată într-una dintre cele mai vii localități din lume - Vancouver, Columbia Britanică, găzduiește cei care cred în puterea afacerilor de a stârni noi idei, a alimenta inovațiile sociale și a promova societatea.

Școala absolventă Segal

Viitorul tău nu este o destinație - ești aici și acum.

În renumitele noastre programe de absolvire, ești liber să fii neînfricat. Pentru a pune întrebări, a descoperi și a confrunta status-quo-ul. De la provocări comerciale globale până la probleme locale presante, veți găsi și oferi soluții pentru o lume mai bună. Împreună, vă vom duce cariera mai departe decât v-ați gândit vreodată.

131374_GradProgramStats.png

Programe postuniversitare

Full-time MBA în centrul orașului Vancouver

MBA-ul nostru Full-Time se mândrește cu o clasă mică și o cohortă strânsă. Doisprezece luni de academicieni și un termen de muncă de 4 luni te vor ajuta să crești profesional și personal pentru a-ți realiza potențialul de carieră.

Part time MBA la campusul SFU Surrey

Muncește mai inteligent. Aflați mai repede. Nu renunțați la locul de muncă pentru a urma MBA-ul nostru part-time - aduceți-vă învățările la birou și provocările dvs. de muncă în sala de clasă.

Managementul MBA în tehnologie din centrul orașului Vancouver

Optimizat pentru tehnologie, MOT-ul nostru MOT oferă practicile de afaceri de ultimă oră pe care le așteptați de la un MBA de nivel superior, plus instrumente și contacte care vă vor ajuta să intrați într-un rol de lider în sectorul tehnologiei.

Executive MBA

EMBA nostru este catalizatorul care vă va oferi sprijin și cunoștințe la nivel executiv pentru a vă debloca potențialul complet de conducere.

Master în Știință în Finanțe

Lumea financiară se schimbă. Cu programul nostru MSc Finance, nu vă veți ține pasul; vei merge mai departe. Acest program riguros vă oferă experiență din lumea reală în gestionarea investițiilor și a riscurilor.

Diplomă de licență în administrarea afacerilor

GDBA nostru online 100% vă oferă o bază solidă în afaceri. Și, dacă alegeți, poate deveni temelia unui MBA SFU.

131375_MBAStudentsWalking.jpg

Viziunea noastra

Apelarea noastră

Dezvoltăm lideri de afaceri inovatori și responsabili social, cu o perspectivă globală prin educație, inspirați de cercetare și fundamentați în practică.

Valorile noastre

Pentru a efectua apelurile noastre, vom trăi după valorile noastre principale (DARE):

D: Diversitate

 • Creăm un mediu de colaborare și incluziv prin respectarea reciprocă a pasiunilor, atuurilor și contribuțiilor individuale diverse.

A: Acțiune

 • Generăm impact prin inovația, agilitatea și experimentarea noastră atentă.

R: Cercetare

 • Sărbătorim și susținem curiozitățile noastre academice pentru a contesta convenția și a genera cunoștințe.

E: Implicarea cu scopul

 • Producem rezultate sociale și economice pozitive prin implicarea cu comunitățile noastre locale și globale.

Strategia noastră

Punem la punct bursa și practica managementului pentru a dezvolta lideri care au impact pozitiv asupra organizațiilor și comunităților lor.

Promisiunea noastra

 • Studenților, oferim educație relevantă, experiențială și centrată pe studenți, inspirată din angajamentul profesional al personalului nostru și din expertizele de clasă mondială ale facultății noastre
 • Angajatorilor, susținătorilor și comunităților, oferim lideri inovatori, responsabili social și cu gândire globală, pregătiți pentru lume
 • Studenților, oferim oportunități de învățare pe tot parcursul vieții și unei comunități care susține dezvoltarea lor profesională și personală
 • Pentru savanți și personal, oferim un mediu colegial, flexibil și stimulant, care susține munca lor eficientă și conducerea gândirii

Oamenii noștri

Pentru a ne livra viziunea și strategia și pentru a trăi după valorile noastre, recrutăm, sprijinim și dezvoltăm facultatea, personalul, studenții, elevii și partenerii care sunt pasionați de:

 • Face din Școala de Afaceri Beedie a SFU o școală de afaceri excepțională și un loc atractiv pentru a face parte
 • Dezvoltarea de indivizi, organizații și comunități prin oportunități de învățare experiențiale, inovatoare și transformatoare
 • Îmbrățișarea conducerii de gândire de talie mondială și învățarea pentru a beneficia societatea
 • Sărbătorirea și încurajarea diversității și implicarea activă cu comunitățile noastre locale, globale și indigene
 • Valorificând prezența noastră în Vancouver și pe coasta de vest a Canadei, cu un profund respect pentru caracterul său multicultural și pentru mediul natural

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • Vancouver

  Segal Graduate School, 500 Granville Street, V6C 1W6, Vancouver

  • Surrey

   SFU Surrey, 250 – 1345 102 Avenue, V3T 0A3, Surrey

   Întrebări