Keystone logo
Simon Fraser University - Beedie School of Business Managementul tehnologiei MBA
Simon Fraser University - Beedie School of Business

Managementul tehnologiei MBA

Vancouver, Canada

24 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 37.900 / per year *

În campus

* studenți domestici - cetățeni și rezidenți permanenți din Canada

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Primul de acest gen din Canada, MBA, part-time, Managementul Tehnologiei (MOT) SFU Beedie, de 24 de luni, este o pregătire riguroasă în afaceri concepută special pentru tehnologie. Curriculumul este modelat de nevoile sectorului tehnologic, de nevoile sectorului tehnologic.

Veți obține experiență de primă industrie și veți construi o rețea profundă de lideri din industrie. În cele din urmă, veți învăța cum să folosiți tehnologia pentru a conduce afaceri și invers.

Pentru cine se adresează?

MOT MBA este proiectat pentru profesioniști din industria de lucru care lucrează în domeniile științei și tehnologiei, în alte domenii funcționale ale companiilor tehnologice sau au experiență anterioară relevantă.

Formatul part-time, întins pe 24 de luni, înseamnă că nu trebuie să vă îndepărtați de carieră. Participe la cursuri în centrul orașului Vancouver, două seri pe săptămână, plus în weekend-uri ocazionale.

Ce veți învăța

Așteptați-vă la un curriculum intensiv, dar ușor de gestionat, conceput pentru persoanele cu cariere solicitante și programe aglomerate. În programul nostru MOT MOT, veți folosi cercetarea bazată pe clienți pentru a informa strategiile și procesele de dezvoltare a produselor, pentru a dezvolta abilități de gestionare a proiectelor și a oamenilor, veți folosi analiza financiară pentru a crea un caz de afaceri pentru proiectele dvs. și multe altele.

Unde te poate duce

Unii dintre absolvenții MOT MBA continuă să își lanseze propriile proiecte. Alții pasează într-un rol mai avansat în organizația lor actuală. Toți folosesc tehnologia în afaceri în felul lor.

Programa

MOT-ul nostru MBA este part-time, astfel încât să puteți continua să lucrați în timp ce studiați. Aceasta înseamnă că poți lua ceea ce înveți în clasă astăzi pentru a lucra mâine. Puteți chiar să vă aduceți provocările de afaceri din lumea reală în clasă pentru a vă bucura de experiența și cunoștințele instructorilor și colegilor.

Majoritatea serilor și weekendurilor dvs. vor fi gratuite, astfel încât să vă puteți menține echilibrul de muncă / studiu / viață.

 • 24 de luni, part-time
 • Luni și joi cursuri de seară, plus weekenduri ocazionale
 • Data începerii septembrie

Foto cu amabilitatea Simon Fraser University - Beedie School of Business

Locație

În centrul orașului Vancouver se află campusul Școlii Absolute de la Segal, SFU Beedie, o bancă de patrimoniu reimaginată ca o sală de clasă, săli de ședințe și spații de studiu.

Este situat central, cu acces facil la mijloacele de transport în comun, ceea ce face ca accesul la și dinspre clasă să fie excepțional de convenabil.

În plus, ești înconjurat de cafenele, magazine și restaurante. Este un cartier la fel de vibrant ca oricare.

Cerințe de admitere

 • O diplomă de licență de patru ani, cu o medie cumulativă punctuală de cel puțin 3,33 / 4,33 (B +) pe baza ultimelor 60 de credite ale cursurilor de licență. Un număr mic de candidați cu experiență de muncă vastă poate fi luat în considerare fără o diplomă de licență.
 • Avem nevoie de un scor GMAT minim de 550. Acceptăm și examenul GRE (punctaj minim de 155 în fiecare secțiune). Sunt disponibile excepții GMAT.
 • Solicitanții ar trebui să aibă minimum patru ani de experiență profesională în urma finalizării unei diplome universitare. Acordăm prioritate solicitanților care lucrează în companii tehnologice sau roluri tehnologice.
 • Toți candidații trebuie să vorbească fluent în engleză. Dacă limba dvs. principală nu este engleza, trebuie să demonstrați o comandă suficientă a limbii engleze printr-unul din cele două teste acceptabile: TOEFL sau IELTS.
 • Nu putem lua în considerare candidații care nu lucrează în prezent sau nu li s-a oferit un loc de muncă cu normă întreagă în Vancouver sau în împrejurimi.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Universitatea Jinan din Singapore Programul de MBA chineză
  • Singapore, Singapore
 • MBA de specializare acordat de Girne American University
  • Sharjah, Emiratele Arabe Unite
  • Lagos, Nigeria
  • + 1 Mai mult
 • MBA Corporate Residency
  • Halifax Regional Municipality, Canada