Keystone logo
Simon Fraser University - Beedie School of Business MBA cu normă întreagă
Simon Fraser University - Beedie School of Business

MBA cu normă întreagă

Vancouver, Canada

12 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 41.310 / per year *

În campus

* studenți domestici - cetățeni și rezidenți permanenți din Canada; scolarizare internațională: 53.768 USD CAD

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Cu o clasă tipică de doar 50 de studenți, experiența de învățare SFU Beedie MBA vă permite să vă descoperiți punctele forte și să vă asumați riscurile într-un mediu de susținere.

Absolvește-te cu abilitățile practice și cunoștințele teoretice necesare succesului în diferite domenii de afaceri și cu o rețea largă de conexiuni care să te ajute să realizezi lucruri mari.

Pentru cine se adresează?

SFU Beedie FT MBA este conceput în special pentru profesioniștii și antreprenorii timpurii până la mijlocul carierei, care sunt gata să se împingă la potențialul lor cel mai înalt și să-și mute cariera la nivelul următor.

Ce veți învăța

Combinând teoria și aplicația într-o sală de clasă MBA internațională și colaborativă, programul oferă o bază fermă în fundamentele de afaceri. Pe măsură ce parcurgeți componenta academică de 12 luni din centrul comunității de afaceri diverse, vibrante și antreprenoriale din Vancouver, cufundați-vă în întrebări cu probleme de gândire și probleme de afaceri din lumea reală. Curriculumul cuprinde provocări de afaceri din lumea reală și explorează subiecte relevante, cum ar fi sustenabilitatea, noile întreprinderi și afacerile internaționale.

Metodele noastre de învățare interactivă și experiențială oferă un set de instrumente de gestionare a afacerilor aplicabil în industrii, oferindu-vă mai multe opțiuni de carieră și mobilitate. O abordare personală, colegială, vă permite să construiți conexiuni mai puternice, iar clasele mici înseamnă că profesorii pot să vă cunoască și să vă ofere îndrumări personalizate.

Știm că timpul tău este valoros. În loc de pauze extinse de semestru, veți participa la un proiect aplicat internațional și veți participa la rețele și la alte evenimente. La sfârșitul programului de 12 luni, alegeți o perioadă de muncă plătită de patru luni, începând o nouă activitate sau treceți direct într-o poziție permanentă. În toate cazurile, furnizați un raport asupra celor patru luni ca parte a gradului dvs.

Unde te poate duce

Când veți absolvi, vă veți îmbarca în următoarea etapă a carierei dvs., dotată cu abilități de afaceri la cerere și o vedere de 360 de grade a modului în care își desfășoară activitatea în prezent.

Programa

12 luni de academicieni, plus o perioadă de muncă necesară de patru luni

Programul MBA este împărțit în trei semestre care se transferă între ele - permițându-vă să aplicați ceea ce învățați în timp ce călătoriți prin program.

 • Orientare pre-MBA online - Cursuri de pregătire finalizate înainte de a începe în septembrie pentru a vă pregăti pentru MBA.
 • Semestrul de toamnă asigură că toată lumea are o bază comună în abilitățile critice.
 • Semestrul de primăvară se adresează unui leadership eficient, unde va trebui să lucrați rapid ca parte a unei echipe pentru a rezolva provocările.
 • Primăvara / Vara vă va alege să alegeți două destinații internaționale pentru o perspectivă de afaceri globală, astfel încât să puteți obține o înțelegere mai largă a lucrului într-un mediu de afaceri multicultural. Anul trecut, studenții au călătorit în Hong Kong și Singapore și au lucrat la un proiect în colaborare cu Autoritatea Portului din Vancouver.
 • Semestrul de vară explorează latura dvs. creativă în timp ce vă afundați în sustenabilitate, antreprenoriat și alte subiecte fierbinți.

Termen de muncă de patru luni

La sfârșitul celor 12 luni de academicieni, veți avea trei opțiuni pentru a finaliza cerința de lucru a programului:

 • Realizați un stagiu plătit de patru luni
 • Începeți-vă propria nouă aventură prin programul SPARK Coast Capital Savings Venture Connection® sau prin oportunități echivalente aprobate
 • Treceți direct într-un rol permanent

Foto cu amabilitatea Simon Fraser University - Beedie School of Business

Locație

În centrul orașului Vancouver se află campusul Școlii Absolute de la Segal, SFU Beedie, o bancă de patrimoniu reimaginată ca o sală de clasă, săli de ședințe și spații de studiu.

Este situat central, cu acces facil la mijloacele de transport în comun, ceea ce face ca accesul la și dinspre clasă să fie excepțional de convenabil.

În plus, ești înconjurat de cafenele, magazine și restaurante. Este un cartier la fel de vibrant ca oricare.

În conformitate cu apelul nostru pentru a dezvolta lideri de afaceri inovatori, SFU Beedie găzduiește evenimente de învățare experiențială, cum ar fi o nouă simulare a dezvoltării de produse, unde elevii lucrează împreună în echipe multifuncționale pentru a proiecta, construi și produce un serviciu de livrare de drone. Participarea la simulări distractive, interactive, încadrează inovația ca o responsabilitate și o oportunitate la nivelul întregii organizații și oferă conștientizare a liniilor de responsabilitate încețoșate care pot exista în sfera inovării.

Cerințe de admitere

 • O diplomă de licență de patru ani, cu o medie de punctaj cumulativă de cel puțin 3,0 / 4,33 (B) sau o medie a punctelor de minim 3,33 / 4,33 (B +).
 • Avem nevoie de un scor GMAT minim de 550. Acceptăm și examenul GRE (punctaj minim de 155 în fiecare secțiune).
 • Solicitanții ar trebui să aibă minimum doi ani de experiență profesională în urma finalizării unei licențe.
 • Toți candidații trebuie să vorbească fluent în engleză. Dacă limba dvs. principală nu este engleza, trebuie să demonstrați o comandă suficientă a limbii engleze printr-unul din cele două teste acceptabile: TOEFL sau IELTS.
 • Dacă nu sunteți cetățean canadian sau nu aveți statut de imigrant debarcat, trebuie să aveți o viză valabilă de student canadian.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • MBA în management internațional al datelor mari și roboților (ESCE - Franța)
  • Cairo, Egipt
 • Master International în Administrarea Afacerilor
  • Jiaxing, China
 • Master of Business Administration (MBA) (3 acreditări)
  • Geneva, Elveţia