Keystone logo
Simon Fraser University - Beedie School of Business Part-time MBA
Simon Fraser University - Beedie School of Business

Part-time MBA

Surrey, Canada

24 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 42.100 / per year *

În campus

* studenți domestici - cetățeni și rezidenți permanenți din Canada

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Nu toată lumea poate face o pauză în cariera. MBA SFU Beedie Part-Time MBA este proiectat pentru profesioniști care lucrează în districtul regional Metro Vancouver. Peste 24 de luni, veți progresa prin program cu o mică și diversă cohortă de colegi profesioniști care toate aduc perspective diferite pe masă.

În loc să faci o pauză de carieră, participi la cursuri două nopți pe săptămână și aplici ceea ce înveți a doua zi. Este o experiență transformatoare care începe să îți împingă cariera înainte din prima zi.

Pentru cine se adresează

24 de luni SFU Beedie Part-Time MBA este ideal dacă sunteți un profesionist care lucrează cu normă întreagă în stadiul incipient până la jumătatea carierei. Ești pregătit să înveți mai multe și să dezvolți noi cunoștințe și abilități, fără a lua o pauză în carieră. Și sunteți dispus să vă angajați să studiați seara în uimitoarea noastră campus din Surrey și într-o sesiune de weekend la fiecare semestru.

Ce veți învăța

Curriculumul part-time MBA constă din cursuri inovatoare și unice - totul, din perspective indigene până la sustenabilitate. Veți învăța prin studii de caz care vă oferă o înțelegere mai profundă a provocărilor din lumea reală cu care se confruntă întreprinderile de toate tipurile. Simulările vă permit să luați rolul ipotetic al unui factor decizional, astfel încât să aveți ocazia să evaluați provocările de afaceri din diferite unghiuri.

Unde te poate duce

Programul vă permite să progresați în cariera dvs. sau să vă dezvoltați abilitățile de a schimba traseele în întregime, în timp ce continuați să lucrați. Curriculumul combină teoria și aplicația, permițându-vă să vă construiți încrederea și să luați decizii eficiente de management.

Programa

Studiază și învață, fără să iei o pauză în carieră. Part-Time MBA încurajează transferul de cunoștințe de la clasă, la muncă și din nou. Adu-ți provocările de afaceri din lumea reală în clasă și află ce ar face instructorii și colegii tăi.

Majoritatea serilor și weekendurilor dvs. vor fi gratuite pentru a vă ajuta să vă mențineți echilibrul de muncă / studiu / viață.

 • 24 de luni, part-time
 • Serile de luni și joi de la 18:00 la 21:30
 • Un weekend intensiv pe semestru
 • Data începerii ianuarie

Foto cu amabilitatea Simon Fraser University - Beedie School of Business

Locație

Premiatul campus Surrey din SFU este situat central în Metro Vancouver și este ușor accesibil prin tranzit.

Cerințe de admitere

 • O diplomă de licență de patru ani, cu o medie de punctaj cumulativă de cel puțin 3,0 / 4,33 (B) sau o medie a punctelor de minim 3,33 / 4,33 (B +).
 • Avem nevoie de un scor GMAT minim de 550. Acceptăm și examenul GRE (punctaj minim de 155 în fiecare secțiune). Sunt disponibile excepții GMAT.
 • Solicitanții ar trebui să aibă cel puțin patru ani de experiență profesională profesională după finalizarea unei licențe, cu anumite responsabilități de conducere.
 • Toți candidații trebuie să vorbească fluent în engleză. Dacă limba dvs. principală nu este engleza, trebuie să demonstrați o comandă suficientă a limbii engleze printr-unul din cele două teste acceptabile: TOEFL sau IELTS.
 • Nu putem lua în considerare candidații care nu lucrează în prezent sau nu li s-a oferit un loc de muncă cu normă întreagă în Vancouver sau în împrejurimi.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Licențiat (Hons) în Afaceri cu Analytics
  • Sharjah, Emiratele Arabe Unite
  • Lagos, Nigeria
  • + 16 Mai mult