Keystone logo
Singapore Business School

Singapore Business School

Singapore Business School

Introducere

Singapore Business School (SBS) a fost fondată în 2014 și, până în 2020, a lucrat în principal pe segmentul B2B. Din cauza situației cu Covid-19, școala a trecut pe segmentul B2C.

Motivul principal pentru înființarea acestei școli a fost deschiderea posibilităților tuturor. SBS este o școală de afaceri online lider care oferă cel mai accesibil program de MBA și cel cu cele mai scăzute cerințe. Scopul nostru este de a oferi acces la o educație de afaceri foarte apreciată pentru cea mai largă gamă de oameni din multe țări.

Am făcut mulți pași pentru ca programul nostru să fie cât mai ieftin posibil, astfel încât să fie accesibil chiar și pentru persoanele cu venituri mai mici decât media, care sunt cel mai interesate să își schimbe situația financiară. Obținerea unei diplome de MBA poate duce la o schimbare semnificativă a carierei.

Am redus toate costurile inutile pentru a realiza acest lucru. Nu participăm la clasamente și nu cumpărăm acreditări scumpe. Rezultatele studenților noștri vorbesc de la sine. Nu avem un campus, iar educația noastră este 100% online.

Dar ceea ce este mai important, schimbăm viețile studenților noștri în bine, iar aceasta este cea mai remarcabilă realizare a noastră.

Locații

 • Singapore

  Singapore, Singapore

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări