Keystone logo
Singapore Management University Executive Master of Business Administration (EMBA)
Singapore Management University

Executive Master of Business Administration (EMBA)

Singapore, Singapore

12 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

SGD 117.720 *

În campus

* inclusiv GST

Introducere

De ce SMU EMBA?

Modelat după The Wharton School (Universitatea din Pennsylvania), SMU este universitatea națională de afaceri din Singapore, renumită pentru că oferă educație de clasă mondială în managementul afacerilor.

Alăturarea programului SMU Executive MBA prezintă avantaje distinctive pentru tine, inclusiv:

  • Studii cu alte trei universități de talie mondială la nivel global. Pe lângă faptul că veți petrece aproximativ șase săptămâni la SMU din Singapore, veți petrece câte o săptămână la NYU Stern School of Business, Sasin School of Management și Antai School of Economics & Management (Shanghai Jiao Tong University) pentru un curriculum cu adevărat global. Veți avea ocazia de a fi cufundat în problemele de afaceri, politice, sociale și juridice din patru țări separate, în timp ce studiați problemele, provocările și problemele unice pentru fiecare dintre aceste medii de afaceri. Pe tot parcursul Programului, veți interacționa cu profesori de talie mondială și gânditori de top din lume. De asemenea, puteți aștepta cu nerăbdare să fiți instruit la unele dintre cele mai bune instituții academice din lume. Împreună cu experiențele lor internaționale de cercetare și consultanță, lectorii tăi vor aduce experiențele lor bogate din lumea reală atât din perspectiva estică, cât și din cea occidentală și vor modela înțelegerea ta asupra contururilor afacerilor globale.
  • Program accelerat: 8 segmente pe 12 luni. Programul nostru este structurat pentru a se potrivi cu programul încărcat al directorilor seniori și să le permită să-și finalizeze studiile într-o perioadă rezonabilă de 8 segmente pe o perioadă de 12 luni, cu o întrerupere minimă a activității lor. Puteți continua să vă urmăriți aspirațiile de carieră în timp ce vă finalizați diploma.
  • Cel mai înalt profil de clasă EMBA din lume. Programul nostru EMBA a atras lideri seniori din Asia, Europa și Orientul Mijlociu. Cu aproape șase studenți din zece din fiecare cohortă fiind directori executivi cu o medie de 20 de ani de experiență corporativă dintr-o mare varietate de zone geografice, industrii și roluri, experiența ta de învățare va cuprinde interacțiuni vibrante și discuții puternice.
  • Curriculum inovator proiectat împreună cu peste 100 de lideri corporativi din Asia. Curriculumul nostru EMBA este conceput cu contribuții de la mai mult de 100 de lideri corporativi din Asia pentru a pregăti viitorii lideri pentru provocările organizațiilor de top pe piețele regionale în creștere rapidă. Aceste intrări au rezultat în module distinctive care sunt unice pentru SMU EMBA, cum ar fi Strategia de execuție, Managementul crizelor și comunicarea, Managementul inovației și creșterii și Leadership în transformarea digitală. Modulul nostru Proiect de inițiativă strategică vă va oferi, de asemenea, oportunitatea de a avea experiență practică în investigarea unei probleme de importanță strategică pentru compania dumneavoastră pe durata Programului.
  • Globalizarea afacerilor asiatice, Asianizarea afacerilor globale. Concentrate pe afacerile asiatice, studiile noastre de caz sunt o trăsătură distinctivă a curriculum-ului nostru. Vă vor oferi o înțelegere aprofundată a activității de afaceri în Asia și vă vor integra o perspectivă globală cu aceasta. Centrul nostru de practică managerială produce studii de caz care se concentrează pe companii asiatice și acestea completează studiile de caz scrise despre companiile occidentale.
  • Universitatea de clasă mondială și locație excelentă în oraș. QS Stars clasifică în mod obiectiv universitățile pe baza a 11 piloni cheie ai ceea ce face o universitate de clasă mondială. Acești piloni cheie reprezintă o serie de factori care sunt adesea ignorați în alte clasamente și evaluări universitare, inclusiv cercetare, predare, angajare, internaționalizare, facilități, învățământ online/la distanță, responsabilitate socială, inovare, arte și cultură, incluziune și specializare.

Clasamente

Rezultatul programului

Curriculum

Admitere

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări