Keystone logo
Southeast Missouri State University Harrison College of Business and Computing

Southeast Missouri State University Harrison College of Business and Computing

Southeast Missouri State University Harrison College of Business and Computing

Introducere

Sunteți gata să creați și să inovați, să vă adânciți în date și tendințe, să aplicați abilități de calcul pentru a rezolva probleme analitice și să planificați următorul lucru important. Credem în a vă oferi oportunități de împuternicire pentru a vă regla setul de abilități necesare pe piața globală.

 • Singura echipă din SUA în cadrul Rețelei de școli de afaceri internaționale din întreaga lume.
 • Programul de management al resurselor umane aprobat de Society for Human Resource Management.
 • Campioni de 6 ori la nivel național din Missouri, la competiția de apărare cibernetică colegială.
 • Facultatea de afaceri conduce peste 30 de călătorii de studii în străinătate în întreaga lume.
 • Specialiștii în modă călătoresc pe piețele de modă din New York, renumite în lume, ca parte a curriculumului.
120748_2017-Cybersecurity-DempsterExterior-MP-0406-001_full003.jpg

Să-ți faci treaba de vis înainte de a-ți ateriza treaba de vis

Învățarea experiențială, învățarea activă, învățarea făcând. În Sud-Est, credem că educația dvs. este îmbunătățită prin experimentarea a ceea ce profesioniștii din disciplina dvs. știu și se așteaptă să facă. De aceea, aici, veți avea ocazia să vă începeți propria afacere, să proiectați și să construiți soluții software sigure, să creați jocuri interactive AI sau să gestionați un portofoliu financiar real. Puteți alege să concurați în cel mai înalt calibru de competiții, să colaborați cu facultățile și colegii studenți la un proiect de cercetare, să proiectați o campanie de comunicare de marketing sau să participați la un think tank global.

Lansarea carierelor extraordinare

 • 92% dintre absolvenții noștri de afaceri și informatică sunt angajați sau la școală la un an după absolvire.
 • Peste 20.000 de conexiuni ale absolvenților Harrison College of Business & Computing care așteaptă la nivel global.
 • Peste 88% dintre absolvenții noștri spun că cursurile lor le-au oferit abilitățile / cunoștințele necesare în domeniul lor.
 • Aproape 550 de parteneriate corporative care oferă locuri de muncă și stagii.
 • Acreditare AACSB deținută de doar 5% din instituțiile care oferă diplome de afaceri la nivel mondial.
120749_2013-CL-General-1028-014_full002.jpg

Învățarea de la o facultate experimentată și inovatoare

Teoria este o parte importantă a învățării, dar ceea ce face facultatea noastră atât de mare este că au pus teoria în practică: în propriile afaceri, în corporații, în organizații non-profit, în lumea reală. Și sunt gata să vă împărtășească încercările, erorile și succesele. Ei rămân relevanți în domeniile lor, căutând parteneriate din industrie și învățând cele mai bune practici. Fii ghidat de către profesori în Southeast Innovation Challenge, Start-Up Pitch Competition sau într-un hackathon de inteligență artificială. În plus, colegiul colaborează cu un comitet consultativ corporativ din St. Louis și cu membri ai camerelor de comerț din zonă pentru a-și menține curriculumul actual. Indiferent de calea pe care o veți lua, veți fi mentorat de la momentul în care începeți cu noi până când veți finaliza un proiect capstone.

Crearea spațiilor de învățare de clasă mondială

Sala Dempster de ultimă generație vă oferă acces la tehnologiile și mediile actuale pentru a vă angaja la un nivel mai profund de învățare. Clădirea este bogată în laboratoare de învățare experiențială: laboratoare de prezentare, laborator de vânzări, laborator de cercetare focus grup, precum și mai multe laboratoare de calculatoare, inclusiv laboratorul instructiv de securitate cibernetică, susținut cu o infrastructură privată în cloud. În această toamnă va veni o gamă cibernetică, care este o platformă de calcul virtuală educațională care permite studenților, facultăților și cercetătorilor să acceseze resursele de calcul într-o multitudine de configurații de structuri educaționale, experimentale și de contracarare. Toate acestea sunt concepute pentru a vă pregăti pentru lumea afacerilor profesionale.

Situat în apropierea campusului este Catapult Creative House, care oferă oportunități studenților și cadrelor didactice dintr-o varietate de discipline de a crea întreprinderi de afaceri sau de a lansa un nou produs sau serviciu. Spiritul de a fi antreprenorial este viu la Catapult și este încurajat de programări și concursuri susținute de Centrul Douglas C. Greene pentru inovare și antreprenoriat.

120751_2016-BS-Professionalism-1118-MP-MP-1118-001_full003.jpg

Finanțarea educației dvs.

Iată linia de jos pentru linia de jos: Southeast este una dintre primele 2 instituții din Missouri în ceea ce privește acreditările și se află în top 5 dintre cele mai ieftine universități din stat! Asta înseamnă că poți fi sigur că primești o educație de calitate la un preț accesibil. În plus, acordăm 20 de milioane de dolari în burse academice și 1.600 de burse dotate în fiecare an pentru a vă ajuta în continuare cu costul diplomei. Colegiul poate fi o provocare, lucrăm pentru a plăti mai ușor.

Forjarea unei rețele globale

Avem o rețea de aproape 20.000 de absolvenți care lucrează în întreaga lume la unele dintre cele mai mari corporații din lume la unele dintre cele mai inovatoare start-up-uri de astăzi. Aflați mai multe despre ceea ce fac absolvenții noștri.

120753_2019-LOC-Dempster-Exterior-MP-0401-014_full004.jpg

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • Cape Girardeau

  Southeast Missouri State University One University Plaza Cape Girardeau, MO 63701, , Cape Girardeau

Întrebări