Keystone logo
Southern Cross University Maestru De Management De Inginerie, Maestru De Administrare A Afacerilor
Southern Cross University

Maestru De Management De Inginerie, Maestru De Administrare A Afacerilor

Bilinga, Australia

2 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

AUD 28.000 *

În campus

* 3.300 de dolari pe unitate, studenți internaționali.

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Conducerea unui proiect imens de infrastructură necesită o mare cantitate de cunoștințe și expertiză atât în ​​domeniul afacerilor, cât și în domeniul ingineriei - de la înțelegerea finanțelor la gestionarea personalului și a resurselor, toate cu o comunicare incredibil de eficientă.

Acest grad dublu unic de doi ani este oferit la campusul nostru de plajă Gold Coast - în pragul unui aeroport internațional - și predat de experți din industrie pentru a vă pregăti ca inovator și lider.

Veți studia pentru a vă perfecționa abilitățile în managementul proiectelor și al strategiilor strategice, angajamentul părților interesate, contabilitatea și economia și gestionarea întreprinderilor digitale. De asemenea, veți întreprinde o investigație de cercetare și veți finaliza un proiect semnificativ pe un subiect pe care îl puteți aplica problemelor din lumea reală.

Absolvenții Master of Engineering Management, Master of Business Administration vor fi recunoscuți ca experți, cu aptitudini foarte atractive în industrii, atât în ​​guvern sau sectorul privat sau ca consultant.

Oportunități de carieră

Absolvenții vor avea oportunități sporite de angajare în cadrul organizațiilor care caută ingineri cu abilități avansate în management, tehnologie și rezolvarea problemelor. Cursul pregătește elevii pentru roluri de inginerie senior, precum și roluri de management, leadership sau consultant într-o gamă diversă de industrii.

Recunoaștere profesională

Unitățile întreprinse în acest curs pot conta pentru cerințele dvs. de dezvoltare profesională continuă (CPD) cu Ingineri Australia sau cu organismul dvs. de înregistrare profesionist relevant.

Absolvenții sunt eligibili să candideze la Institutul de Management al Australiei (AIM).

Plasament profesional

Plasarea profesională nu este o cerință a acestui curs.

Domenii majore de studiu

Domeniile majore de studiu includ managementul activelor infrastructurii strategice, implicarea părților interesate, ingineria pentru un viitor durabil, managementul proiectelor și conducerea și managementul.

Metode de evaluare

Unitățile includ, de obicei, sarcini scrise și / sau orale care se potrivesc cu sarcinile de lucru reale: rapoarte, recenzii de literatură, posturi de discuții, studii de caz, prezentări, studii de cercetare și planuri. Vă susținem performanța prin intermediul unor activități care contribuie la învățare și acționează ca un spațiu de repetiție pentru evaluări.

Metode de predare

Studenții de pe campus au o varietate de abordări de predare, inclusiv cursuri, tutoriale, activități online și cursuri virtuale video sau podcast. Metoda de predare poate varia de la o unitate la alta.

Opțiunea noastră online de studiu este extrem de interactivă și se străduiește să promoveze colaborarea și sentimentul de comunitate. Elevii pot primi o combinație de cursuri de podcast sau video, materiale de studiu electronice, ateliere de lucru, forumuri de discuții online și cursuri virtuale. Metoda de predare poate varia de la o unitate la alta.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • MBA în Managementul Ingineriei
  • Berlin, Germania
 • Maestru în managementul ingineriei Maestru în administrarea afacerilor
  • Sydney, Australia
  • Moore Park, Australia
  • + 2 Mai mult
 • MBA în Management Industrial Internațional
  • Esslingen, Germania