Keystone logo
Southern Cross University Master în Turism Internațional și Management Hotel, Master în Administrarea Afacerilor
Southern Cross University

Master în Turism Internațional și Management Hotel, Master în Administrarea Afacerilor

Bilinga, Australia

2 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

AUD 27.600 *

În campus

* Taxe anuale (studenți străini): 26.400 de dolari (3.300 USD pe unitate)

Introducere

Master în Turism Internațional și Management Hotel, Master în Administrarea Afacerilor

Cod curs: 1229102

Rezumatul cursului

Acest grad dublu este conceput special pentru a oferi absolvenților o avantaj competitiv într-o industrie dinamică și diversă, care oferă oportunități de a călători și de a lucra în unele dintre cele mai atractive destinații din lume.

Cursul combină subiecte avansate în managementul afacerilor și al turismului cu cunoștințe de bază de afaceri și dezvoltarea abilităților manageriale ale unui MBA, inclusiv antreprenoriat și marketing, contabilitate și management, planificare turistică, sisteme și management hotelier contemporan.

O unitate de proiect de cercetare în industrie oferă studenților posibilitatea de a-și demonstra motivația și disciplina în determinarea și dezvoltarea propriului proiect de studiu. Acest proiect dezvoltă ancheta și abilitățile de cercetare ale studenților printr-o lucrare științifică care explorează în detaliu un subiect de interes individual.

Absolvenții sunt bine pregătiți pentru rolul de conducere în afaceri, management hotelier sau turism.

Domenii majore de studiu

Nu există specializări în acest curs, dar subiectele acoperă subiecte avansate în managementul afacerilor și turismului, antreprenoriat și marketing, contabilitate și management, planificare turistică, sisteme și management hotelier contemporan.

Rezultatele învățării

Rezultatele cursurilor de învățare exprimă realizările de învățare în ceea ce privește ceea ce trebuie să cunoască un student, să înțeleagă și să poată face acest lucru la finalizarea unui curs. Aceste rezultate sunt aliniate la atributele de absolvent.

Atributul absolvent

Metode de predare

Studenții de pe campus au o varietate de abordări de predare, inclusiv cursuri, tutoriale, activități online și cursuri virtuale video sau podcast. Metoda de predare poate varia de la o unitate la alta.

Oportunități de carieră

Absolvenții pot găsi funcții de conducere în stațiuni, hoteluri, organisme de turism guvernamental, organizații non-profit, marketing de destinație și organizații de turism, companii aeriene, operatori de convenții și evenimente și alte companii de turism de interes special.

Plasament profesional

Ca parte a acestui curs, studenții pot alege să efectueze un stagiu de 300 de ore (echivalentul a două unități), fie într-un rol plătit sau voluntar. Această experiență practică, combinată cu înțelegerea teoretică, îmbunătățește experiența de învățare pentru studenții care au un interes profesional și personal în această industrie dinamică.

Despre Școală

Întrebări