Keystone logo
Southern Cross University Master of Business Administration
Southern Cross University

Master of Business Administration

2 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

AUD 27.600 *

În campus

* 3.300 de dolari pe unitate, taxă de școlarizare în Gold Coast pentru studenții internaționali. 28.000 dolari (3.500 dolari per unitate) în Melbourne, Perth și Sydney, pentru studenții străini.

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Vrei să fii inspirat și provocat să te uiți la problemele de afaceri și să dezvolți soluții inovatoare?

Master în Administrarea Afacerilor (MBA) este o calificare recunoscută și valoroasă la nivel global, care vă va oferi abilități și cunoștințe pentru a rezolva probleme complexe și a deveni lider de afaceri.

MBA de Sud Cross va dezvolta cunoștințele dumneavoastră în domenii de activitate principale, cum ar fi afacerea globală, guvernanța corporativă și gestionarea oamenilor, precum și în contabilitate și finanțe și marketing.

Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a dezvolta o specializare într-un domeniu de afaceri concentrat și de a desfășura un proiect de cercetare aplicată pe un subiect de interes pentru dvs., sub supravegherea unui expert în domeniu.

În calitate de absolvent de MBA, veți deschide ușa spre un viitor în conducerea industriilor din întregul spectru.

Oportunități de carieră

MBA echipează absolvenți pentru roluri manageriale într-un spectru larg de industrii din sectorul public și privat.

Absolvenții pot găsi roluri de management în domenii precum managementul contabilității, informațiilor și cunoștințelor, managementul resurselor umane, managementul serviciilor medicale și turismul și managementul hotelurilor.

Domenii majore de studiu

Elevilor li se cere să studieze patru unități de fundație, opt unități de bază și să selecteze fie o specializare, care include un proiect de cercetare industrială, fie două unități elective în plus față de proiectul de cercetare din industrie. Prin studierea unei specializări, candidații elaborează expertiză substanțială și specializată pentru a completa aplicațiile generale de management pe care le învață în unitățile de bază. specializari:

  • Contabilitate*

  • Gestionarea și conducerea oamenilor *

  • Managementul Turismului și Ospitalității

  • Cercetare

* Aceste specializări sunt de asemenea disponibile pentru studenții internaționali din Sydney, Melbourne și Perth.

Metode de evaluare

Cursul cuprinde evaluări progresive și examene. Studenții sunt evaluați în fiecare unitate pe baza unor sarcini scrise și orale. Acestea pot fi rapoarte de afaceri, studii de caz, prezentări, studii de cercetare și / sau planuri.

Metode de predare

Studenții de pe campus au o varietate de abordări de predare, inclusiv cursuri, tutoriale, activități online și cursuri virtuale de podcast. Metoda de predare poate varia de la o unitate la alta.

Prelegerile pot fi difuzate live sau preînregistrate; în orice caz, elevii pot descărca o înregistrare la dispoziția lor.

În fiecare săptămână, studenții își progresează procesul de învățare prin urmărirea activităților, citirilor și studiilor de caz prezentate, pas cu pas, într-un site web pentru fiecare unitate. Pe măsură ce se deplasează prin rezultatele învățării, aceștia pot discuta despre progresele înregistrate în forumurile online și pot pune întrebări ale colegilor, lectorului sau tutorelui.

Acesta este încă un grad riguros, cerând până la 150 de ore de studiu pentru fiecare unitate.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare