Keystone logo
Southern Illinois University, Carbondale - College of Business

Southern Illinois University, Carbondale - College of Business

Southern Illinois University, Carbondale - College of Business

Introducere

De la începuturile sale umile ca stat două cadre didactice facultate - înființată în 1869 cu o duzină de departamente academice și un clasă inaugural de 143 - Southern Illinois University Carbondale acum se clasează printre universitățile publice mai cuprinzatoare Illinois ". În fiecare an, noi bun venit studenți din toate cele 50 de state și mai mult de 100 de țări care profită de programe academice deosebite ca acestea urmăresc asociat, licență, master, doctorat și profesionale grade în drept și medicină.

Gândiți-vă la o specialitate și sunt șanse bune oferim o diplomă de licență în acest subiect. Programele postuniversitare includ drept, medicină, și mai mult.

Misiune și domeniu de aplicare

SIU cuprinde o tradiție unică de acces și oportunitate, excelența inclusiv, inovarea în cercetare și creativitate, precum și de predare restante axat pe cultivarea succesul elevilor. Ca o clasat la nivel național universitate de cercetare publice și catalizator economic regional, vom crea și schimbul de cunoștințe pentru a forma viitori lideri, pentru a îmbunătăți comunitățile noastre, și transforma viețile.

Locații

  • Carbondale

    Southern Illinois University Carbondale

    Programe

    Instituția oferă și:

    Întrebări