Keystone logo
Southern Methodist University Cox School of Business MBA full-time de doi ani
Southern Methodist University Cox School of Business

MBA full-time de doi ani

Dallas, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

SMU Cox își continuă politica de admitere test-opțională pentru candidații din toamna anului 2021 pentru toate programele de absolvire Cox. Studenții care aplică termenul de înscriere în toamna anului 2021 pot alege dacă depun un scor GMAT, GRE, Executive Assessment sau TOEFL / IELTS ca parte a cererii lor.

Alăturați-vă unui eveniment virtual de admitere absolvenți viitoare pentru a afla mai multe. Pentru detalii, vă rugăm să consultați paginile specifice de înregistrare a evenimentelor. Echipele noastre de admitere lucrează practic și sunt gata să răspundă la întrebări sau să vorbească prin e-mail, telefon sau Zoom.

Ești ambițios și pasionat și vrei un program MBA care să te ducă la nivelul următor. Un curriculum inovator care vă permite să vă adaptați învățarea la obiectivele dvs. este doar începutul. La SMU Cox, avem mari așteptări față de dvs. și vă oferim ceea ce aveți nevoie pentru a le depăși - de la conexiuni profunde cu o facultate MBA pe care The Economist o clasează pe locul 7 din punct de vedere calitativ, până la o comunitate globală strânsă de absolvenți și sprijin care păstrează oferind pe măsură ce îți construiești cariera.

Învățarea experiențială este o parte esențială a programului dvs. aici. Rezultatul: veți învăța de la profesioniști din industrie și lideri corporativi din orașul numit nr. 1 Metro for Job Growth (Biroul Statisticilor Muncii din SUA) și veți intra în legătură cu acestea.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master în Administrarea Afacerilor și Management (MBA)
  • Madrid, Spania
  • Online Spain
 • Master in Business Administration and Management (MBA)
  • Baku, Azerbaidjan
 • MBA in Digital Business
  • Amsterdam, Ţările de Jos