Keystone logo
Southern Oregon University Master of Business Administration (MBA)
Southern Oregon University

Master of Business Administration (MBA)

Ashland, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Oferit ca MBA Graduate Graduate (Evening Programs) - Cerere aici

Domenii de concentrare în finanțe, contabilitate, analiza informațiilor și luarea deciziilor, analize de afaceri, marketing, resurse umane, management nonprofit și management artistic.

Un master în administrarea afacerilor este un grad recunoscut pe scară largă, foarte căutat de cei care doresc să câștige un avantaj în lumea afacerilor. MBA este deschis persoanelor dintr-o gamă largă de discipline academice care au absolvit anterior o diplomă de licență. Masterul în administrarea afacerilor pune accentul pe subiectele critice de leadership, lucru în echipă, etică și comunicare eficientă. Aceste subiecte sunt încorporate în program și abilitățile elevilor sunt consolidate prin analize critice și muncă intensă în echipă pentru a lărgi în continuare abilitățile necesare pentru a deveni manageri mai eficienți.

Programul nostru oferă studenților o bază largă de cunoștințe în funcțiile și practicile majore ale unei afaceri. Programul dezvoltă în continuare seturi de abilități manageriale și competențe de bază în opt domenii de opțiuni: finanțe, contabilitate, analiza informațiilor și luarea deciziilor, analize de afaceri, marketing, resurse umane, management nonprofit și management artistic (pentru mai multe informații despre un MBA în managementul artelor.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master în Administrarea Afacerilor și Management (MBA)
  • Madrid, Spania
  • Online Spain
 • Master in Business Administration and Management (MBA)
  • Baku, Azerbaidjan
 • MBA in Digital Business
  • Amsterdam, Ţările de Jos