Keystone logo
Southern University Baton Rouge Master of Business Administration (MBA)
Southern University Baton Rouge

Master of Business Administration (MBA)

Baton Rouge, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Acreditat de AACSB International, Colegiul de Afaceri de la Southern University și A&M College, Baton Rouge este dedicat succesului studenților săi, oferind un program de calitate Master of Business Administration (MBA).

Programul oferă studenților o vastă cunoaștere prin încorporarea subiectelor de afaceri în timp util în programa care include comunicare de afaceri și dezvoltare profesională, contabilitate managerială, economie managerială, management financiar, analiză cantitativă pentru decizii de afaceri, sisteme informaționale de management, management operațiuni, afaceri internaționale, marketing management, comportament organizațional și conducere și luarea deciziilor strategice de afaceri.

În plus, studenților li se oferă posibilitatea de a se specializa în oricare dintre cele șapte concentrații pe teren care includ: antreprenoriat, managementul resurselor umane, afaceri internaționale, managementul lanțului de aprovizionare, contabilitate, finanțe și marketing.

Cursurile de fundație care sunt condiții prealabile pentru cursurile de MBA sunt, de asemenea, oferite candidaților fără studii de afaceri. Ne-am angajat să pregătim și să absolvim profesioniști care au capacitatea de a funcționa ca manageri eficienți în organizații și de a urmări, de asemenea, oportunități de carieră antreprenorială.

Absolvenții noștri de MBA au competențele adecvate pentru a conduce, planifica și aplica cunoștințele și abilitățile de management congruente cu nevoile mediului de afaceri național și global în schimbare rapidă.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare