Keystone logo
Spark Training and Development

Spark Training and Development

Spark Training and Development

Introducere

Cine suntem

Spark Egipt pentru formare și dezvoltare

Antrenamentul nu este doar un curs dat sau o informație dată, dar un râu curge de dezvoltare și de îmbunătățire își propune să aplece mintea, să vă hrănească viitorul și să vă stingă setea de îmbunătățire. Oamenii diferă și variază în gusturi și mentalități. Cu toate acestea, Spark se îngrijește să-și servească și să-și satisfacă clientul în conformitate cu cerințele viitoare de instruire, prin intermediul personalului bine pregătit. Acum.

Scopul nostru este de a dezvolta firme și întreprinderi și de a acorda întreaga atenție clientului și nevoilor viitoare de formare. În căutarea stabilirii unei noi ere în management, Spark For Training and Development, Cambridge International College Affiliate, își dă cunoștințele, abilitățile și experiența în lumea afacerilor din Orientul Mijlociu.

Forma noastră puternică legală (compania specializată în servicii de instruire și educație) permite companiei Spark să servească în lumea arabă, din 2000, candidați și organizații recunoscute în lumea arabă.

Spark a fost distins cu afilierea exclusivă de la Școala de Afaceri de la Cambridge Int College din Marea Britanie din 2003 și a contribuit și a ajutat mii de membri, studenți și cursanți din întreaga lume arabă, lumea africană, în special Nigeria, în ultimii 15 ani.

Viziunea noastra

Viziunea noastră este să punem în aplicare programe de dezvoltare durabilă și de dezvoltare umană care îmbunătățesc și ridică abilitățile, capacitățile, rezistența, încrederea în sine și încrederea oamenilor și, în plus, realizează progrese în toate aspectele vieții.

Misiunea noastră

SPARK acordă o atenție deosebită imaginii pe care o lasă după ce a trecut un curs de formare. Misiunea SPARK este mai mult decât să ofere cursuri de formare, care durează doar o singură dată. Cu toate acestea, ne pasă foarte mult de relația continuă de a avea o relație pe termen lung cu clienții noștri. SPARK este pe punctul de a fi unul dintre organizațiile de anvergură de vârf, știind că aceasta nu este o sarcină ușoară, totuși ne pasă de menținerea faptului că ne aflăm la vârf așa cum suntem acum. Prin urmare, personalul nostru nu numai că sunt titularii de doctorat, ci și ei înșiși călătoresc anual în diferite țări pentru a-și actualiza cunoștințele prin participarea la cursuri de instruire și cunoașterea celor mai noi instrumente, astfel încât să le poată aplica în cazuri reale la predare. Misiunea principală a SPARK este satisfacerea fiecărui client prin faptul că el primește cea mai bună calitate pe care o merită și, ceea ce face cu adevărat SPARK unic și diferit, printre altele. Avem valoare și ne pasă foarte mult de clienți, deoarece ne pasă foarte mult de menținerea SPARK pe partea de sus, așa cum a fost și va rămâne întotdeauna. Spunem ceea ce facem exact pentru că depindem de acțiuni mai degrabă decât de a spune doar cuvinte. Misiunea SPARK este de a mări și de a maximiza atât sectoarele locale și generale, cât și organizațiile de masă din sectorul public, organizațiile de afaceri din Arabia Saudită:

1) Dezvoltarea modalităților de gestionare.
2) Îmbunătățirea și extinderea filosofiilor și competențelor lingvistice ale managementului executiv.
3) Extinderea cunoștințelor maxime în cadrul nivelurilor de management, care vor fi specificate după cum urmează:

 • Extindeți și extindeți cea mai mare cunoaștere a managementului de vârf, care va îmbunătăți nivelul său de gândire pentru a se schimba pentru mai mult de bine instituția lui / ei.
 • Să faciliteze și să ajute factorii de decizie din cadrul oricărui Institut Saudit să știe exact cum să se ocupe de diferite probleme și să-l rezolve
 • Actualizând managerii de top cu cele mai recente aspecte care se ocupă de discuțiile de management care împărtășesc probleme similare pe piață
 • Actualizați nivelul de educație pentru funcțiile de conducere din societatea noastră pentru o mai bună finalizare a locurilor de muncă pentru diplome, masterat și doctorat

Obiective deosebite deosebite

Atunci când se ocupă cu diferiți clienți, SPARK se concentrează mai mult pe îndeplinirea următoarelor puncte:

 • Responsabilități complete pentru lucrul în cadrul acelorași sisteme educaționale stabilite pentru fiecare institut la departamentul de formare
 • Prezentați cele mai bune instrumente și metode de top management și evitați modalitățile de standardizare
 • Personalizați fiecare pachet prezentat unei organizații specifice, astfel încât să se potrivească și să îndeplinească cerințele exacte pentru a le satisface cel mai mult
 • Întreaga implicare a fiecărui client la toate nivelurile în prezentarea oricărui program de instruire care este pentru un viitor mai bun pe termen lung
 • Îi pasă de satisfacția maximă a clienților oferindu-ne ceea ce noi, SPARK, ne promitem exact
 • Misiunea noastră este, în continuare, aceea de a oferi clienților servicii, dar merge mai profund la o practică de succes, asigurându-se că fiecare caz trebuie manipulat corect pentru a avea cel mai bun rezultat
 • Consultarea și instruirea în domeniul managementului reprezintă misiunea noastră principală

De ce spark?

1) SPARK pregătește documentele de înregistrare și le trimite la Cambridge International College.

2) SPARK organizează și plătește costurile de expediere către Cambridge International College de către UPS sau DHL.

3) SPARK organizează supravegherea studiilor de către specialiști în afaceri, administrație și alte discipline.

4) SPARK stabilește un plan de studii profesionale pentru fiecare membru înscris pentru programul său Cambridge International College.

5) SPARK poate aranja anumite clase individuale sau grupuri de tutori atunci când este necesar, pentru a explica mai multe despre subiecte și pentru a asista în strategiile de desfășurare a examenelor.

6) SPARK este invitatorul exclusiv pentru toate programele Cambridge International College din Egipt.

7) SPARK este Centrul de testare exclusiv autorizat pentru programele Cambridge International College din Egipt.

8) SPARK organizează și coordonează ora și data fiecărui examen al Colegiului Internațional Cambridge cu Cambridge International College în conformitate cu cerințele membrilor.

9) SPARK oferă serviciul exclusiv al Sistemului de Traducere a Limbajului Arabic pentru Examenele Colegiului Internațional Cambridge și pentru rezumatele materialelor de studiu.

10) SPARK organizează expedierea răspunsurilor la examen la Cambridge International College de către DHL sau UPS, pentru evaluare și marcare.

12) SPARK notifică membrilor rezultatul său de îndată ce sunt eliberați de Cambridge International College.

13) SPARK oferă transcripții membrilor pentru examenele în care au avut succes, atunci când au fost primite de la Colegiul Internațional Cambridge sau au fost consultate și redactate documentația atunci când este necesară o repetare.

14) SPARK oferă premiile emise de Cambridge International College, după ce membrul a îndeplinit toate cerințele Cambridge International College.

15) SPARK își asumă responsabilitatea de a furniza servicii de ștampilare suplimentare de către echipa sa prin intermediul autorităților britanice, dacă acest lucru este solicitat de membrul înscris. Membru ar trebui să plătească costul relevant pentru acest serviciu.

16) SPARK aranjează toate comisioanele care trebuie plătite prin conturile sale bancare direct la Cambridge International College din Jersey, Marea Britanie.

17) SPARK invită toți membrii săi să participe la o ceremonie de absolvire anuală.

18) SPARK este o instituție foarte profesionistă și foarte experimentată, oferind cel mai înalt nivel de servicii și îngrijire, iar SPARK este afiliatul exclusiv al Colegiului Cambridge International pentru Egipt.

Locații

 • Giza

  80 Mossadak St.، Ad Doqi, Giza, Giza Governorate, , Giza

  Programe

  Instituția oferă și:

  Întrebări